• :3,955
  • :5,599,399
خداحافظی از عطش و تشنگی با تمبر هندی + روش مصرف

خداحافظی از عطش و تشنگی با تمبر هندی + روش مصرف

تمبر هندی نام نوعی میوه مناطق گرمسیری می‌باشد که خواص دارویی بسیاری دارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین؛     تمبر هندی به دلیل طعم منحصر به فردی که دارد در تهیه غذاهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد.

   این میوه غنی از ویتامین C و حاوی کلسیم و پتاسیم است و به دلیل آنکه ترکیبات اسیدی دارد، دارای طبع سرد می‌باشد.

    به همین علت است که در طب سنتی از این گیاه و فرآورده های حاوی آن به منظور تقلیل اخلاط گرم، کاهش سریع دمای بدن، رفع گرمازدگی، کهیر، خارش، التهابات پوستی، جوش صورت، تهوع، تنگی نفس ناشی از گرما و… استفاده می‌کنند.

    تمبر هندی در کبد انسان تولید حرارت طبیعی کرده و با کاهش حرارت بالای معده و کبد، عطش انسان را کاهش می‌دهد.

    با مصرف تمبر هندی هضم اولیه منجر به هضم ثانویه (هضم در کیسه صفرا و کبد ) می‌شود و فرد احساس تشنگی نمی‌کند.

    تمبر هندی یکی از ترکیباتی است که حرارت کبد را کنترل می‌کند و این میوه به دلیل شیرینی در روده فرد، مزاج را به اعتدال رسانده و حتی از آلو بخارا نیز بهتر و ثقل آن کمتر است.

    تمر هندی مسهل برای بافت معده و کبد با حرارت بالا است.

نکته قابل توجه: تمر هندی هر چه تازه تر باشد اثر و ماندگاری بیشتری دارد و اگر صنعتی باشد به دلیلی اسیدی و ترش شدن طعم آن، خاصیتی ندارد.

شربت تمبر هندی

    اگر در فصل تابستان، نیاز به نوشیدن شربتی داشتید که بتواند عطش شما را رفع کند؛ پیشنهاد ما به شما شربت تمبر هندی مخلوط با عسل است.

    برای تهیه این شربت، باید تمر هندی را خیس کرده، بعد آن را صاف کنید و با عسل ترکیب نمایید و مقداری آب به مواد اضافه کرده و میل کنید.

    از دست مالیدن زیاد آن در آب باید پرهیز کرد.

    این نوشیدنی برای افرادی که به خوراکی‌های ترش‌مزه علاقه دارند، انتخاب مناسبی است.

عوارض مصرف زیاد تمر هندی

    مصرف زیاد تمر هندی؛ برای طحال مضر است.

    منجر به افت شدید قند خون می‌گردد.

    مصرف منظم و مستمر تمر هندی به تشکیل سنگ صفرا کمک می‌کند.

    مصرف زیاد خوراکی‌های سرشار از ویتامین C مانند تمرهندی می‌تواند باعث بالارفتن استروژن خون و در نتیجه انقباضات رحم و خونریزی شود و در نهایت سقط جنین را به دنبال داشته باشد.

    ممکن است در برخی افراد سبب بروز اختلالات گوارشی مانند اسهال گردد.

مصرف زیاد تمر هندی برای چه افرادی مضر است؟

    افرادی که مبتلا به انسداد مجاری و سرفه هستند، باید از مصرف تمرهندی اجتناب کنند.

    زنان باردار باید مصرف این میوه را محدود کنند.

    مصرف زیاد تمر هندی برای افرادی که دارای سنگ کیسه صفرا هستند مضر است.

    به افرادی که دچار مشکلات گوارشی و گلو درد مزمن هستند مصرف زیاد تمبر هندی توصیه نمی‌گردد.

    افراد مبتلا به دیابت هم باید در مصرف تمر هندی احتیاط کنند.


منبع:اقتصاد آنلاین

    *

    • قیمت تورهای  آنتالیا با پروازهای ایرانی چقدر است؟

      بررسی هزینه های تور مسافرتی آنتالیا ویژه مهر ماه ۱۴۰۲ به شرح جدول زیر است. اقتصاد آنلاین- فائزه امین پویا، تور مسافرتی ...

    • بلایی که رژیم‌های سخت و مرگبار سر شما می‌آورند!

      وقتی صحبت از کاهش وزن می‌شود، مردم بیشتر از هم می‌پرسند “کدام رژیم بهتر است؟” و یا “چقدر باید ورزش کنم؟” از طرفی کسانی هم هستند که نگرانی نسبت رژیم گرفتن، ورزش کردن و شمردن کالری مواد و یا ه...

    • وقتی رنگ زبان شما همه چیز از درون شما را لو می‌دهد!

      چگونه از رنگ زبان خود بیماری مان را تشخیص دهیم؟ همانطور که می دانید زبان بخش منحصر به فردی از بدن انسان است که برای هر یک از ما بسیار مهم است. ارتباطات و صحبت کردن ما، غذا خوردن، حفظ بهداشت ...

    • اجرای آزمایش ژنتیک برای مادران رایگان شد

      وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با توجه به وعده‌های دولت سیزدهم مبنی بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و نیازمند کشور و با تأکید بر حفظ کرامت انسانی و ارج نهادن به جایگاه زن ایرانی، طرح آزمایش...

    با وجود سالها تجربه بر آن شدیم تا محصولی برای جمع آوری اخبار مهم از موضوع های مهم و مورد دغدغه بازدید کنندگان عزیز مهیا سازیم و همچنین ابزاری جهت اطلاع از آخرین قیمت بازارهای مالی نیز فراهم کرده ایم

    پنجشنبه، 13 ارديبهشت 1403