• :3,971
  • :10,139,684
وزیرخارجه ایران: به کمک های خود به سوریه ادامه می دهیم

وزیرخارجه ایران: به کمک های خود به سوریه ادامه می دهیم

وزیر امور خارجه کشورمان در بازدید از مناطق زلزله زده «لاذقیه» در سوریه گفت: « ایران دوست روزهای سخت مردم و دولت سوریه بوده و خواهد ماند.»

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، حسین امیرعبداللهیان که به منظور بازدید از مناطق زلزله زده وارد شهر لاذقیه در سوریه شده، با حضور در مناطق زلزله زده گفت: ایران دوست روزهای سخت مردم و دولت سوریه بوده و خواهد ماند.

وی افزود: برای همه بازماندگان آرزوی صبر و برای جانباختگان آرزوی علو درجات را دارم.

امیرعبداللهیان همچنین با اشاره به کمک‌های ارسالی ایران برای مردم زلزله زده این کشور گفت: هلال احمر و سپاه و دیگر بخش‌ها از روز اول اقدام به امداد رسانی کردند و ما به اقدامات خود تا عبور از این مرحله ادامه می‌دهیم.»

روز گذشته (چهارشنبه ۱۷ اسفند) وزیر امور خارجه کشورمان به منظور دیدار و گفتگو با مقامات ترکیه و بازدید از مناطق زلزله زده به این کشور سفر کرده بود.


منبع:اقتصاد آنلاین

    *

    با وجود سالها تجربه بر آن شدیم تا محصولی برای جمع آوری اخبار مهم از موضوع های مهم و مورد دغدغه بازدید کنندگان عزیز مهیا سازیم و همچنین ابزاری جهت اطلاع از آخرین قیمت بازارهای مالی نیز فراهم کرده ایم

    يکشنبه، 25 خرداد 1404