• :3,810
  • :5,697,088
زغال اخته بخورید تا به زوال عقل دچار نشوید

زغال اخته بخورید تا به زوال عقل دچار نشوید

این مطالعه که توسط دانشکده پزشکی نورویچ انجام شد، نشان داد که خوردن منظم زغال اخته می تواند خطر ابتلا به بیماری های عصبی را در دوران پیری کاهش دهد. محققان این مطالعه می گویند که افزودن معادل یک فنجان زغال اخته در روز به رژیم غذایی می تواند حافظه و عملکرد مغز را بهبود بخشد، خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد و سطح کلسترول را پایین آورد.

به گزارش اقتصادآنلاین، این مطالعه که توسط دانشکده پزشکی نورویچ انجام شد، نشان داد که خوردن منظم زغال اخته می تواند خطر ابتلا به بیماری های عصبی را در دوران پیری کاهش دهد. محققان این مطالعه می گویند که افزودن معادل یک فنجان زغال اخته در روز به رژیم غذایی می تواند حافظه و عملکرد مغز را بهبود بخشد، خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد و سطح کلسترول را پایین آورد.

دیوید ووزور (David Vauzour) محقق ارشد این پژوهش می ‌گوید: انتظار می‌ رود تا سال ۲۰۵۰، زوال عقل حدود ۱۵۲ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار دهد. او می افزاید که متاسفانه هیچ درمان شناخته شده ای برای این بیماری وجود ندارد، بنابراین بسیار مهم است که به دنبال مداخلات اصلاحی در سبک زندگی، مانند رژیم غذایی باشیم که به کاهش خطر و میزان ابتلا به بیماری کمک کنند.

ووزور می گوید: مطالعات گذشته نشان داده است که مصرف بالاتر فلاونوئیدهای غذایی با میزان کندتر شدن زوال شناختی و زوال عقل مرتبط است. غذاهای غنی از آنتوسیانین ها و پروآنتوسیانیدین ها که شامل توت ها و تمشک های قرمز، آبی یا بنفش می شوند، باعث بهبود شناخت می شوند. در این میان زغال اخته سرشار از این ریز مغذی ها است و به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن شناخته شده است. ما می ‌خواستیم در مورد اینکه زغال اخته چگونه می ‌تواند به کاهش تخریب عصبی مرتبط با افزایش سن کمک کند، بیشتر بدانیم.

در این پروژه ۶۰ نفر در یک مطالعه ۱۲ هفته ای شرکت کردند که برای اندازه گیری تاثیر زغال اخته بر عملکرد مغز و کلسترول طراحی شده بود. در ادامه، به نیمی از این افراد زغال اخته خشک شده یخ زده داده شد تا هر روز بخورند، در حالی که به نیمی دیگر دارونما داده شد. به گزارش سیناپرس، نتایج این تحقیقات نشان می‌ دهد کسانی که با زغال اخته تغذیه شده‌ اند، حافظه، عملکرد مغز و خون رسانی بهتری به مغز دارند و شرایط آن ها به طور قابل توجهی بهبود یافته ‌است.

دکتر ووزور افزود: ما دریافتیم که شرکت کنندگانی که زغال اخته مصرف کردند عملکرد حافظه اپیزودیک بهتر و به ویژه تقویت حافظه بیشتری را در ترکیب با گردش بهتر مواد مغذی ضروری مانند اکسیژن و گلوکز به بخش‌های مهم مغز تجربه کرده بودند.

نشان دادن اینکه مکمل زغال اخته می تواند عملکرد شناختی را بهبود بخشد و شناسایی مکانیسم های مسئول گام مهمی برای این زمینه تحقیقاتی است. این مطالعه پیشنهاد می کند که بهتر است زغال اخته به عنوان غذای مغز در نظر گرفته شود چراکه ثابت شده است که تأثیر مثبتی بر قوای شناختی دارد.

گفتنی است که زغال اخته سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که حافظه را بهبود بخشیده و پیری مغز را به تاخیر می اندازد. به گفته پژوهشگران، این تحقیقات همچنین نشان داد که کلم بروکلی به دلیل داشتن ترکیبی به نام گلوکوزینولات ‌ها، می‌ تواند سرعت تجزیه ناقل عصبی را کاهش دهد که به حفظ حافظه ما کمک می ‌کند.


منبع:اقتصاد آنلاین

    *

    • قیمت تورهای  آنتالیا با پروازهای ایرانی چقدر است؟

      بررسی هزینه های تور مسافرتی آنتالیا ویژه مهر ماه ۱۴۰۲ به شرح جدول زیر است. اقتصاد آنلاین- فائزه امین پویا، تور مسافرتی ...

    • بلایی که رژیم‌های سخت و مرگبار سر شما می‌آورند!

      وقتی صحبت از کاهش وزن می‌شود، مردم بیشتر از هم می‌پرسند “کدام رژیم بهتر است؟” و یا “چقدر باید ورزش کنم؟” از طرفی کسانی هم هستند که نگرانی نسبت رژیم گرفتن، ورزش کردن و شمردن کالری مواد و یا ه...

    • وقتی رنگ زبان شما همه چیز از درون شما را لو می‌دهد!

      چگونه از رنگ زبان خود بیماری مان را تشخیص دهیم؟ همانطور که می دانید زبان بخش منحصر به فردی از بدن انسان است که برای هر یک از ما بسیار مهم است. ارتباطات و صحبت کردن ما، غذا خوردن، حفظ بهداشت ...

    • اجرای آزمایش ژنتیک برای مادران رایگان شد

      وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با توجه به وعده‌های دولت سیزدهم مبنی بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و نیازمند کشور و با تأکید بر حفظ کرامت انسانی و ارج نهادن به جایگاه زن ایرانی، طرح آزمایش...

    با وجود سالها تجربه بر آن شدیم تا محصولی برای جمع آوری اخبار مهم از موضوع های مهم و مورد دغدغه بازدید کنندگان عزیز مهیا سازیم و همچنین ابزاری جهت اطلاع از آخرین قیمت بازارهای مالی نیز فراهم کرده ایم

    سه‌شنبه، 18 ارديبهشت 1403