
اینفانتینو: زنان داوران بسیار خوبی هستند
به گزارش ورزش سه، گروهی متشکل از 33 داور، 55 کمک داور و 18 داور ویدئویی که قضاوت دیدارهای جام جهانی فوتبال زنان 2023 را بر عهده دارند و در حال حاضر در مقر کادر داوری مشغول به کار هستند، در مراسمی به پاس حضور خود در این مسابقات مدال دریافت کرده و مورد تقدیر قرار گرفتند.
اینفانتینو در مراسم تجلیل از داوران گفت: این داوران برای بسیاری از زنان در سراسر جهان الگو هستند. آنها با تجربه خود تاریخ را میسازند و کار بزرگی انجام میدهند؛ چیزی که همه ما واقعا قدردان آن هستیم. من آنها را تحسین میکنم.
او در ادامه صحبتهای خود گفت: آنها بخش مهمی از موفقیت جام جهانی هستند و بدون آنها، هیچ جام جهانی ارزش ندارد. آنها بسیار شایسته هستند.
پیرلوئیجی کولینا، رئیس کمیته داوران فیفا نیز صحبتهای اینفانتینو را تایید کرد و گفت: پس از 56 بازی میتوانم بگویم سطح داوری فوقالعاده بود؛ این چیزی است که همه باید به آن افتخار کنند. آنها با وجدان برای مسابقات آماده شدند.
منبع:ورزش سه
*