
تارتار: بازی یک طرفه بود اما شانس آوردیم!
به گزارش ایسنا، ذوب آهن با برتری یک بر صفر مقابل گلگهر سیرجان، مهمان خود را بدرقه کرد. مهدی تارتار، سرمربی ذوب آهن در نشست خبری اظهار کرد: بازی یک طرفهای بود، موقعیتهای خوبی داشتیم و در یک صحنه هم فکر میکنم داور به دلیل جایگیری بد خود برای ما پنالتی نگرفت.
وی افزود: در اوایل نیمه دوم گلگهر ما را غافلگیر کرد اما دوباره نبض بازی را در اختیار گرفتیم و روی یکی از حملات خود به گل رسیدیم.
شانس آوردیم دروازه ما باز نشد
سرمربی ذوبآهن اضافه کرد: در بعضی از صحنهها شانس آوردیم که دروازه تیم باز نشد. از هواداران تشکر میکنم چون جانانه ما را تشویق کردند و در این برد تاثیرگذار بودند.
واقعا از تصمیم داور عصبانی شدم
تارتار درباره عملکرد گروه داوری این دیدار نیز گفت: رحیمیمقدم از داوران جوان است و من خاطره بدی از او ندارم، در صحنهای که بازیکن گلگهر اخراج نشد واقعا عصبانی شدم ولی چون اشتباه داور در نتیجه تاثیرگذار نبود و بازی را بردیم به تیم داوری خسته نباشید میگویم.
وی در پایان با اشاره به برتری مقابل گلگهر پس از ۱۲۰۲ روز گفت: سالها بود سپاهان یا مس رفسنجان را نبرده بودیم، خداروشکر میکنم که لطفش همیشه شامل حال ما بوده است و با تلاش کادر و بازیکنان خود به این نتایج دست یافتیم.
سرمربی ذوبآهن درباره عملکرد عرفان معصومی در این تیم اضافه کرد: عرفان از بازیکنان سابق خودم در پارس جنوبی بود و برای اولینبار در پارس به او در لیگ برتر بازی دادم. بازیکن خوبی است و امیدوارم شرایط خوبی را دنبال کند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
*