• :6,861
  • :10,142,575
اتحادیه‌اروپا به‌حمله تروریستی حرم مطهر شاهچراغ واکنش نشان داد

اتحادیه‌اروپا به‌حمله تروریستی حرم مطهر شاهچراغ واکنش نشان داد

سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز اعلام کرد که بروکسل حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) را محکوم می‌کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، «پیتر استانو» سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه با انتشار پیامی در رسانه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) در ایران را محکوم کرد.

سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این خصوص نوشت: اتحادیه اروپا حمله تروریستی دیروز یکشنبه به حرم مطهر شاهچراغ در شیراز را قاطعانه محکوم می‌کند.

«پیتر استانو» در این خصوص تأکید کرد: این (حمله تروریستی) نمونه دیگری از هدف قرار دادن غیرنظامیان بی گناه توسط تروریست‌ها است. اتحادیه اروپا با خانواده قربانیان ابراز همدردی می‌کند.


منبع:اقتصاد آنلاین

    *

    با وجود سالها تجربه بر آن شدیم تا محصولی برای جمع آوری اخبار مهم از موضوع های مهم و مورد دغدغه بازدید کنندگان عزیز مهیا سازیم و همچنین ابزاری جهت اطلاع از آخرین قیمت بازارهای مالی نیز فراهم کرده ایم

    يکشنبه، 25 خرداد 1404