• :3,713
  • :10,139,427
گوگل به پرداخت ۳۳۸ میلیون دلار غرامت محکوم شد

گوگل به پرداخت ۳۳۸ میلیون دلار غرامت محکوم شد

بر اساس رای هیئت منصفه دادگاهی در تگزاس، سرویس «کروم کست» گوگل باید ۳۳۸ میلیون دلار غرامت پرداخت کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، هیئت منصفه دادگاهی در تگزاس اعلام کرد: سرویس «کروم کست» (Chromecast) گوگل و دستگاه های دیگر این شرکت حق امتیاز اختراع شرکت «تاچ استریم تکنولوژیز» را نقض کرده اند. فناوری این شرکت پخش ویدئو از یک نمایشگر به نمایشگر دیگر را ممکن می کرد.

خوزه کاستاندا سخنگوی گوگل اعلام کرد: این شرکت خواستار تجدید نظر رای دادگاه می‌شود و فناوری را به طور مستقل توسعه داده است.

از سوی دیگر رایان دایکال وکیل شرکت تاچ اسکرین از رای دادگاه راضی بود. این شرکت مستقر در نیویورک در سال ۲۰۲۱ میلادی از گوگل شکایت و اعلام کرد دیوید استروبر (بنیانگذار آن) فناوری مذکور را در سال ۲۰۱۰ میلادی ابداع کرد تا ویدئو‌ها را از نمایشگر‌های کوچک مانند موبایل به دستگاه‌های بزرگ‌تر مانند تلویزیون منتقل کند.

طبق این شکایت گوگل در دسامبر ۲۰۱۱ میلادی با مقامات شرکت تاچ استریم دیدار کرد، اما چند ماه بعد گفت تمایلی به همکاری ندارد؛ گوگل دستگاه‌های مجهز به کروم کست را در سال ۲۰۱۳ میلادی عرضه کرد.

تاچ استریم اعلام کرد: سرویس کروم کست گوگل از روی نوآوری‌های این شرکت کپی برداری شده و سه حق امتیاز اختراع شرکت را نقض کرده است. همچنین این شرکت مدعی شد بلندگو‌های هوشمند گوگل هوم، گوگل نست و همچنین تلویزیون‌ها و بلندگو‌های شرکت‌های دیگر با قابلیت کروم کست، حق امتیاز اختراعات آن را نقض کرده اند.

گوگل نقض حق امتیاز اختراع تاچ استریم را رد کرده است.


منبع:اقتصاد آنلاین

    *

    با وجود سالها تجربه بر آن شدیم تا محصولی برای جمع آوری اخبار مهم از موضوع های مهم و مورد دغدغه بازدید کنندگان عزیز مهیا سازیم و همچنین ابزاری جهت اطلاع از آخرین قیمت بازارهای مالی نیز فراهم کرده ایم

    يکشنبه، 25 خرداد 1404