• :3,953
  • :10,139,666
سود ۳۳ قلم کالای اساسی برای تثبیت بازار صفر می شود

سود ۳۳ قلم کالای اساسی برای تثبیت بازار صفر می شود

امسال به دلیل تقارن ایام نوروز و ماه رمضان سود ۳۳ قلم کالای اساسی برای تثبیت بازار صفر می شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، فروشگاه‌های زنجیره‌ای به مدت حدود سه ماه از ۱۲ بهمن تا عید فطر، سود بر روی ۱۰ قلم کالای اساسی را صفر می‌کنند که همراهی خوبی از سوی فروشگاه‌های زنجیره‌ای است که در دنیا نیز رواج دارد. این طرح سپس در ۳۳ قلم کالا توسعه خواهد یافت.

ایجاد آرامش در بازار کالاهای اساسی با اجرای "طرح فجر تا فطر"

وزیر جهاد کشاورزی از اجرای "طرح فجر تا فطر" برای ایجاد آرامش در بازار کالاهای اساسی بخش کشاورزی خبر داد و گفت: امسال به دلیل تقارن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و اوج مصرف، با دستور رئیس‌جمهور برای رفاه حال هموطنان، فروشگاه‌های زنجیره‌ای به مدت حدود سه ماه از ۱۲ بهمن تا عید فطر، سود بر روی ۱۰ قلم کالای اساسی را صفر می‌کنند که همراهی خوبی از سوی فروشگاه‌های زنجیره‌ای است که در دنیا نیز رواج دارد. این طرح سپس در ۳۳ قلم کالا توسعه خواهد یافت.

 


منبع:اقتصاد آنلاین

    *

    با وجود سالها تجربه بر آن شدیم تا محصولی برای جمع آوری اخبار مهم از موضوع های مهم و مورد دغدغه بازدید کنندگان عزیز مهیا سازیم و همچنین ابزاری جهت اطلاع از آخرین قیمت بازارهای مالی نیز فراهم کرده ایم

    يکشنبه، 25 خرداد 1404