چرا نباید شکر بخوریم؟
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، متخصصان غدد محاسبه کرده اند که در شش تا هفت ساعت پس از مصرف شکر، پاسخ ایمنی بدن ۱۷ برابر کاهش می یابد. ترکیب شیمیایی و خواص شکر مشابه ویتامین C است و ویتامین C یک محرک سیستم ایمنی است.
به دلیل شباهت ترکیب شیمیایی این مواد، بدن هنگام مصرف زیاد شکر می تواند آنها را اشتباه بگیرد. فاگوسیت ها سلول های سیستم ایمنی از ویتامین C تغذیه می کنند، اما می توانند اشتباه کنند و قند را جذب کنند، زیرا از نظر شیمیایی، از نظر ساختار، با اسید اسکوربیک یکسان است.
اما هنگامی که وارد سلول می شود، ترکیب گلوکز و فروکتوز فوراً آن را از داخل تخریب می کند و به همین دلیل ایمنی کاهش می یابد. به همین دلیل، مخلوط شیرین و شربت برای بیماری ها بهترین راه حل نیست.
منبع:اقتصاد آنلاین
نظر شما
لطفا فیلدهای ستاره دار را پر کنید *
نظرات