• :7,783
  • :10,143,497
شرط زلنسکی برای مذاکرات با روسیه

شرط زلنسکی برای مذاکرات با روسیه

رییس جمهور اوکراین روز شنبه در دیدار با نخست وزیر اسپانیا گفت تا زمانی که روسیه به مرزهای سال ۱۹۹۱ باز نگردد، وارد مذاکرات با این کشور نخواهد شد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، «ولودیمیر زلنسکی» رییس جمهور اوکراین روز شنبه در سخنانی هرگونه امکان دستیابی به راه‌حل دیپلماتیک درباره جنگ در اوکراین پیش از رسیدن این کشور به مرزهای سال ۱۹۹۱ را رد کرد.

منظور زلنسکی از مرزهای سال ۱۹۹۱، عقب نشینی روسیه از منطقه دونباس، زاپوروژیا، خرسون و شبه جزیره کریمه است.

وی که این سخنان را در کنفرانس خبری با «پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا مطرح می‌کرد، گفت: «این مرزهای ما نبوده و ما بار دیگر تاکید می‌کنیم اوکراین تنها در صورتی آماده گفت‌وگوهای دیپلماتیک با روسیه خواهد بود که به مرزهای واقعی خود بر اساس قوانین بین‌المللی باز گردد».

شبه جزیره کریمه پس از همه پرسی که روسیه در مارس ۲۰۱۴ برگزار کرد، به روسیه ملحق شد. در این همه پرسی که پس از کودتا در اوکراین برگزار شد، ۹۶.۷۷ درصد از شرکت کنندگان در همه پرسی، الحاق به روسیه را تایید کردند.

اوکراین همچنان شبه جزیره کریمه را بخش اشغال شده از اراضی خود می‌داند اما مقامات روسیه بارها اعلام کرده‌اند که ساکنان شبه جزیره کریمه، به پیوستن به روسیه رای داده و بر اساس قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل، این منطقه بخشی از روسیه به شمار می‌آید. «ولادیمیر پوتین» رییس جمهور روسیه نیز تاکید کرده است که موضوع شبه جزیره کریمه به طول کامل بسته شده است.


منبع:اقتصاد آنلاین

    *

    با وجود سالها تجربه بر آن شدیم تا محصولی برای جمع آوری اخبار مهم از موضوع های مهم و مورد دغدغه بازدید کنندگان عزیز مهیا سازیم و همچنین ابزاری جهت اطلاع از آخرین قیمت بازارهای مالی نیز فراهم کرده ایم

    يکشنبه، 25 خرداد 1404