• امروز:3,294
  • کل:13,216,450
یک میوه ضدسرطانی پُر آب!

یک میوه ضدسرطانی پُر آب!

یک کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا از هندوانه به عنوان یک میوه ضدسرطانی یاد کرد و افزود: این میوه در کنار تامین آب بدن، خواص بی نظیری دارد که نباید از آن غافل شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، سمیه سلیمانی مهر، با اشاره به خواص فراوان هندوانه گفت: هندوانه جزو میوه های فصلی است که طرفداران بسیاری در فصل تابستان دارد، اما هدف مردم از مصرف این میوه تنها تامین آب بدن در روزهای گرم سال است، درحالیکه هندوانه خواص بسیار زیادی دارد.

وی افزود: ۹۰ درصد هندوانه از آب تشکیل شده و مصرف آن به تامین آب بدن کمک بسیاری می کند، اما در کنار این هندوانه خواص بسیاری دارد که از جمله مهمترین آن خواص ضدسرطانی است.

وی افزود: رنگ قرمز هندوانه به دلیل وجود رنگدانه "لیکوپن" است، این رنگدانه پیش‌ساز بتاکاروتن است که آن هم پیش ساز ویتامین A است که یک آنتی اکسیدان محسوب می شود و وجود این رنگدانه و مقادیر فراوان ویتامین A موجب شده این میوه یک میوه ضدسرطانی باشد.

وی افزود: همچنین وجود این رنگدانه موجب می شود سیستم گردش خون بهتر کار کرده و این امر به تنظیم فشار خون افراد نیز کمک می‌کند.

سلیمانی مهر تصریح کرد: وجود مقدار زیادی ویتامین A و C در هندوانه همچنین موجب می شود دردهای عضلانی در بدن افراد با مصرف این میوه کمتر شود.

وی به مقادیر بالای سدیم و پتاسیم موجود در هندوانه هم اشاره کرد و افزود: وجود این مواد معدنی موجب شده مصرف هندوانه نقش موثری در پیشگیری از بروز بیماریهایی مثل آسم داشته باشد.

سلیمانی مهر خاطرنشان کرد: همچنین تحقیقات نشان می دهد ویتامین C و مواد معدنی موجب تنظیم فشار خون می شود، از این رو به کسانی که فشار خون بالا دارند توصیه می شود حتما هندوانه مصرف کنند.

وی خاطرنشان کرد: توصیه می شود افراد برای جذب تمام فواید هندوانه از آب گرفتن آن خودداری کرده و خود میوه هندوانه را مصرف کنند.

وی افزود: همچنین توصیه می شود افراد از نگهداری هندوانه در یخچال خودداری کنند، چرا که بتاکاروتن هندوانه که بخش اعظم خواص این میوه را شامل می شود در یخچال از بین می رود، بنابراین افراد بهتر است از نگهداری هندوانه در یخچال خودداری کرده و آن را در محیطی خنک خارج از یخچال مانند زیرزمین نگه دارند.

سلیمانی مهر تصریح کرد: همچنین توصیه می شود افراد از نگهداری طولانی مدت هندوانه خودداری کنند و بدانند که نهایتا چند روز می‌توانند هندوانه را خارج از یخچال نگه دارند.


منبع:اقتصاد آنلاین

نظرات

    نظر شما

    لطفا فیلدهای ستاره دار را پر کنید *

    ثبت شد منتظر تایید بمانید

    داغ

    • آیا افسردگی می‌ تواند موجب ریزش مو شود؟

      افسردگی اغلب شامل پریشانی عاطفی همراه با علائم جسمانی مانند خستگی، درد، و مشکلات گوارشی می شود. به گزارش هلث لاین، اگر متوجه علائم افسردگی شده و همچنین با  ریزش مو  مواجه...

      ادامه
    • شوره سر چیست و چه عوارضی دارد؟

      علت اصلی ایجاد شوره‌های سر قارچ‌های پوستی هستند و جالب است بدانید که شوره سر هیچ درمانی ندارد و فقط باید کنترل شود. به گزارشخبرگزاری به نقل از نمناک، شوره دانه های سفید و خشک پوست ...

      ادامه
    • واکسیناسیون مهمترین راه مقابله با کرونا است

      معاون کل وزیر بهداشت گفت: مهمترین راه مقابله با کرونا در یکسال آینده و سال‌های بعد واکسیناسیون است و مهمترین قصور دینی و ملی و اجتماعی ایجاد تردید درباره واکسیناسیون است. به گزارشخ...

      ادامه
    • خطر کرونا بعد از تزریق واکسن به صفر نمی رسد

      رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: حداقل زمان ایمنی‌زایی بدن در برابر کرونا بعد از واکسینه شدن حدود دو هفته بعد از تزریق دوز دوم است. ...

      ادامه
    با کسب سالها تجربه و کار در زمینه های مختلف اینترنت و برنامه نویسی بر آن شدیم تا این پرتال خبری هوشمند را برای رساندن آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، فناوری ، ورزشی و سلامت از منابع موثق ، به شما عزیزان عرضه کنیم

    اطلاعات تماس

    منتظر انتقادات و پیشنهادات و تبلیغات شما هستیم
    • آذربایجان شرقی - تبریز
    • 9357375624 98+
    • info@Gazete.ir