• امروز:1,937
  • کل:6,648,426
دستور تهیه خرچنگ پخته و میگو

دستور تهیه خرچنگ پخته و میگو

میگو و خرچنگ از آن دسته آبزیانی هستند که برای ما ایرانی ها پختنشان مقداری سخت است چرا که در رژیم غذایی ما زیاد مورد اقبال نیستند اما پختن میگو و خرچنگ آنقدر که فکرش را میکنید سخت نیست.

به گزارش آلامتو و به نقل از آی بانو؛ چه می‌شود اگر به شما بگویند که می‌توانید به سادگی وعده غذایی خود را در حداقل ظروف تهیه کنید؟ این غذای خوشمزه را حتما امتحان کنید.

اگر شما شبیه من هستید، و یکی از اصلی‌ترین عوامل بازدارنده در تهیه یک شام‌ سالم یک عالمه ظرف است که باید پس از شام شسته شود، با ما همراه شوید.

خرچنگ پخته و میگو

  • مخصوص ۴ تا ۶ نفر
  • ۴ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ حبه سیر، ریزشده
  • ۲ شاخه کرفس، ریزشده
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ایی سبز، ریزشده
  • ۱ عدد پیاز، ریزشده
  • مقداری فلفل تند هندی
  • مقداری پودر فلفل چیلی
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید
  • ۱و ۲/۱ فنجان ماهی
  • ۵۰۰ گرم میگو، پوست کنده و پاک‌شده
  • ۱و ۲/۱ فنجان گوشت خرچنگ، تکه شده
  • ۴/۱ فنجان خامه غلیظ
  • ۱ فنجان خرده نان
  • ۱ بوته پیازچه، خردشده
  • پیاز پخته شده، آرد ذرت یا برنج برای سرو

دستور پخت:

  1. فر را گرم کنید.
  2. کره را در ماهی‌تابه چدنی با قطر ۲۵ سانت ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  3. سیر، کرفس، فلفل، پیاز، فلفل هندی و پودر فلفل چیلی را بیافزائید. دائماً هم بزنید تا سبزیجات بپزند و نرم شوند. اجازه ندهید سبزیجات قهوه‌ایی شوند. آرد را با مواد مخلوط کنید و و اجازه تا به مدت ۲ دقیقه بپزند، دائماً هم بزنید.
  4. ماهی‌ها را به آرامی اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۶ تا ۸ دقیقه بجوشد، حرارت را کم کنید و تا غلیظ شود.
  5. میگوها، خرچنگ و خامه را سبزیجات بیافزائید و حرارت را کمی زیاد کنید. اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه میگوها بپزند و صورتی شوند. خرده‌های نان و پیازچه‌ها را روی آن بریزید.
  6. ماهی‌تابه را در در طبقه مخصوص کباب فر قرار دهید و اجازه دهید خرده نان‌ها قهوه‌ایی شوند. به سبک خانواده خود سرو کنید.

مواد مغذی: ۳۰۰ کالری، ۲۸ گرم پروتئین، ۱۷ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم فیبر، ۳ گرم قند، ۱۴ گرم چربی، ۷ گرم چربی اشباع‌شده ۸۹۰ میلی‌گرم سدیم


منبع:آلامتو

نظرات

    نظر شما

    لطفا فیلدهای ستاره دار را پر کنید *

    ثبت شد منتظر تایید بمانید

    داغ

    • مضرات پاستیل

      مضرات پاستیل...

      پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوب...

      ادامه
    • علت کم پشت شدن موی سر چیست؟

      کم پشت شدن موها به نازک تر شدن رشته های مو اشاره دارد و ممکن است علل متفاوتی داشته باشد. کم پشت شدن مو به تدریج اتفاق می افتد، در صورتی که متوجه شدید به مرور موهایتان در حال کم پشت شدن است؛...

      ادامه
    • کلاژن چیست؟

      کلاژن چیست؟...

      ممکن است شما کلاژن را به عنوان جزئی از لوسیون بدن موردعلاقه تان و یا مکمل خوراکی بشناسید. اما واقعا کلاژن چیست و شما چگونه می ‌توانید آن را در زندگی تان جای دهید؟ کلاژن، مخصوصا کلاژن نوع 1،...

      ادامه
    • بیماری قند را چگونه کنترل کنیم؟

      دیابت یا بیماری قند هنگامی بوجود می‌آید که هورمون انسولین (عامل تنظیم‌کننده قند خون) یا به اندازه کافی در بدن تولید نمی‌شود یا سلول های بدن به درستی به آن پاسخ نمی‌دهند (مقاومت به انسولین)....

      ادامه
    با کسب سالها تجربه و کار در زمینه های مختلف اینترنت و برنامه نویسی بر آن شدیم تا این پرتال خبری هوشمند را برای رساندن آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، فناوری ، ورزشی و سلامت از منابع موثق ، به شما عزیزان عرضه کنیم

    اطلاعات تماس

    منتظر انتقادات و پیشنهادات و تبلیغات شما هستیم
    • آذربایجان شرقی - تبریز
    • 9357375624 98+
    • info@Gazete.ir