• امروز:8,836
  • کل:12,630,730
۱۱ فایده چای سبز

۱۱ فایده چای سبز

محبوبیت چای سبز را می توان به مواد و ترکیبات سالم آن نسبت داد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، چای سبز یک نوشیدنی معروف جهانی است که همه به دلایل مختلف از آن استفاده می‌کنند. چای سبز در طول قرن‌ها به خاطر فواید متعددی که برای سلامتی و بدن شما به ارمغان می‌آورد، محبوبیت خود را به اثبات رسانده‌ است. ​با وجود محبوبیت، این یک طعم اکتسابی است و بسیاری از مردم دوست ندارند چای سبز بنوشند، حتی اگر در این فرآیند چیزهای زیادی به دست آورند. ​چای سبز به خاطر مقدار بالای مواد مغذی که برای بدن مفید است، یکی از سالم‌ترین نوشیدنی‌ها بر روی کره زمین به حساب می‌آید. ​

چای سبز راه درازی را از ریشه فروتنانه خود در چین تا بقیه دنیا طی کرده‌است و واقعا جهان را مثل طوفان در بر گرفت. ​اگر در مورد فواید چای سبز و نیز منشا و تاریخچه آن شگفت‌زده شده‌اید، نگران نباشید، چون تمام چیزهایی که لازم است بدانید در این مقاله پوشش داده خواهد شد. ​علاوه بر منشا، تاریخچه و فواید سلامتی، تعدادی افسانه وجود دارد که این نوشیدنی را احاطه کرده‌اند و راجع به انها هم خواهیم گفت. ​در نهایت، رهنمودهایی در مورد چگونگی نوشیدن چای سبز، به چه طریقی، چه زمانی، و آیا قبل یا بعد از غذا خوردن و چیزهای مشابه دیگر ارائه خواهد شد. از این مقاله لذت ببرید. ​

منشا و تاریخچه چای سبز و چای به طور کلی

​​​​​​​​چای برای دوران طولانی تری از آنچه که فکر می‌کنید در بخش مهمی از تاریخ وجود داشته است. اعتقاد بر این است که خود چای از منطقه یونس چین نشات ‌گرفته است. ان زمان به عنوان نوشیدنی دارویی استفاده می‌شد. ​ اعتقاد بر این است که اولین نقطه زمانی که چای در آن مصرف می‌شد در اوایل قرن سوم بوده است. ​

اعتقاد بر این است که ۱۳ قرن بعد، بازرگانان و کشیشان پرتغالی چای را به اروپا آوردند، جایی که بعدا به کشورهای دیگر، به ویژه بریتانیا در قرن یازدهم گسترش یافت. ​ریشه چای را از طریق افسانه‌های زیادی نقل می‌کنند. یکی از آن‌ افسانه های مشهور امپراتور چین است به نام شینونگ که قبلا آب را قبل از نوشیدن می‌جوشانید. یک بار، باد برگ‌ها را در آب او انداخت و او از توانایی‌های مقوی این نوشیدنی جدید شگفت‌زده شد. به این ترتیب چای به دنیا آمد. ​

داستان‌های زیادی در مورد منشا چای وجود دارد، اما هیچ کدام مطمئن نیستند که  چگونه اتفاق افتاده و چه کسی اولین کسی بود که آن را "اختراع کرد". ​چای سبز، به ویژه، با برگ‌های گیاه چای سبز کاملیا سینن ساخته می‌شود، گیاهی که بومی شرق آسیا است.​​​​​​​​ برگ‌ها از ۴ تا ۱۵ سانتی متری، برداشت می‌شود و برای تولید چای آماده می‌شود.

​​​​​باور بر این است که خود چای سبز از سال 800 بوده‌ است که یک مرد چینی به نام لو یو کتابی به نام "کلاسیک چای" نوشته‌ است. ​لو یو توسط یک راهب بودایی آموزش داده شد که چگونه چای درست کند. لو یو به چای علاقه نشان داد و به بهبود توانایی‌های خود برای دم کردن و درست کردن چای ادامه داد. او یافته‌هایش را در این کتاب نوشت و آن را "Cha Ying" یا "کلاسیک چای" نامید. ​چای سبز از طریق کاوشگران اروپایی که از سفر آسیایی خود بازگشتند، در قرن یازدهم خاک اروپا را لمس کرد. طعم چای سبز به ویژه در بریتانیا محبوب بود و به همراه چای سیاه به یکی از محبوب‌ترین انواع چای تبدیل شد. ​پس از حمله به خاک بریتانیا، انگلیسی‌ها چای سبز را همراه با انواع دیگر چای به مستعمرات خود در آمریکای شمالی فرستادند. ​

چای سبز در مستعمرات آمریکا از موفقیت فوق العاده‌ای برخوردار شد، زیرا باعث عملی شد که منجر به بد نام کردن  قانون چای در سال 1773 شد که در نهایت  منجر به انقلاب مشهور آمریکا شد.

چای سبز در طول قرن هشتم شاهد تجدید حیات عظیمی بود و محبوبیت آن در دو دهه اخیر ده برابر شده‌است. ​محبوبیت آن به خاطر خواص سلامتی چای سبز افزایش یافت و فواید آن برای افرادی که آن را مصرف می‌کنند، به ارمغان آورد. ​منشا چای سبز چیزی نیست که به راحتی یافت شود، اما نشانه‌هایی از آن در طول تاریخ وجود دارد. ​

با گفتن این مطلب، بیایید توجه خود را به فواید نوشیدن چای سبز معطوف کنیم که می‌تواند حالت فیزیکی و ذهنی ما را به همراه داشته باشد و این که چگونه چای سبز می‌تواند به سلامت عمومی ما کمک کند. ​

۱. نقش چای سبز به عنوان یک عنصر نیوتروپیک

​​​​​​​​نوتروپیک ها غذاهای مغزی هستند که برای عملکردهای شناختی شما معجزه می‌کند، یا آنها را بسیار بهبود می‌بخشد. کافئین یک جز تشکیل‌دهنده ضروری این ابر معجون است و به روش‌های مختلف می‌تواند شما را تحریک  کند. ​مقدار مشخصی از کافئین می‌تواند میزان دوپامین و نوراپی نفرین را افزایش دهد. ​

دوپامین مهم است چون اصلی‌ترین ماده شیمیایی است که به ما کمک می‌کند احساس انگیزه و لذت بکنیم. از طرف دیگر نور اپی نفرین به دلیل دیگری مهم است. ​

نور اپی نفرین یک ماده شیمیایی است که بدن ما را برای عمل در یک مفهوم فیزیکی آماده می‌کند. این ماده شیمیایی است که مسئول وضعیت معروف "مبارزه یا پرواز" است. ​

این دو ماده شیمیایی از طریق کافئین فعال می‌شوند، که در چای سبز یافت می‌شوند، بنابراین ما را هشیار و آماده عمل می‌کند. ​علاوه بر این، مشخص شده‌است که خود کافئین خلق و خو را بهبود می‌بخشد و به لطف دوپامین و نوراپی نفرین، زمان واکنش و هوشیاری ما، از جمله تمرکز را بهبود می‌بخشد. ​با این حال، کافئین تنها جز تشکیل‌دهنده چای سبز نیست، بلکه اجزای بسیار دیگری نیز وجود دارند که برای سلامتی ما، به ویژه ذهن، مفید هستند. ​جز مهم دیگر آمینو اسید به نام ال-تیانین است که می‌تواند اضطراب را در میان فواید بسیار دیگر تسکین دهد. ​این دو جز ضروری یک تیم شگفت‌انگیز از مواد شیمیایی سالم هستند که به نفع شما کار می‌کنند.

​​​​​​​​مزیت این تیم شیمیایی داشتن انرژی ذهنی و بهره‌وری بیشتر است برای روشن‌شدن موضوع، موفقیت این دو جز عمدتا به دلیل مقدار کم‌تر کافئین چای سبز در مقایسه با قهوه است.مقدار کافئین یک فنجان معمولی قهوه حدود 40میلی‌گرم است در حالی که یک فنجان چای سبز معمولا حدود 20میلی‌گرم دارد. ​روی هم رفته، چای فرآیند ذهن ما را تقویت می‌کند و به ما کمک می‌کند تا اضطراب و نگرانی خود را از بین ببریم. ​

2. چای سبز تاثیر مثبتی بر بهداشت دهان و دندان دارد ​

به بیان ساده، این چای از نظر بیولوژیکی برای از بین بردن برخی باکتری‌ها و ویروس‌هاکم‌تر اثبات شده‌است و مواد ضد التهاب دیگری نیز دارد. ​

کاتچین یک آنتی‌اکسیدان است که در چای سبز یافت می‌شود و می‌تواند مشکلات التهابی را تسکین دهد و همانند هر آنتی‌اکسیدان دیگری می‌تواند به بیماری‌های مزمن کمک کند. ​خود کاتچین مفید است چون دهان شما را از هر باکتری که ممکن است به آنجا پناهنده شده باشد تمیز می‌کند. گفته می‌شود که دهان پر از باکتری‌های مختلف است. ​کاتچین یک آنتی اکسیدان موجود در چای سبز است و می‌تواند مشکلات التهابی را تسکین دهد و مانند هر آنتی اکسیدان دیگر می‌تواند به بیماری های مزمن کمک کند. روی هم رفته، نوشیدن چای سبز می‌تواند به شما در مبارزه با باکتری‌ها در حفره دهان و همچنین باکتری‌ها و ویروس‌های دیگر ساکن در بدن شما کمک کند. ​

۳. چای سبز به شما کمک می‌کند لاغر شوید و لاغر بمانید

​​​​​​​​این می‌تواند به خوبی محبوب‌ترین اطلاعات در مورد چای سبز و دلیل اینکه چرا آن‌ها آن را در سراسر جهان می‌نوشند، باشد. آن نه تنها بر سلامتی در سطح کلی تاثیر می‌گذارد، بلکه می‌تواند به شما در مبارزه با چاقی و حفظ یک اندام جذاب نیز کمک کند. ​اگر چه چای سبز به تنهایی نمی‌تواند به شما کمک کند که مقدار زیادی از وزن خود را کاهش دهید اما هنوز هم می‌تواند کمی آن را تنظیم کند و چای را با یک رژیم غذایی و حداقل مقدار متوسطی از فعالیت بدنی تکمیل کنید. ​آزمایشی وجود داشت که هدف آن تحقیق این بود که نوشیدن چای سبز منجر به کاهش وزن قابل‌توجهی می‌شود. ​این آزمون بر روی 240 نفر مرد و زن انجام شد. نتایج نشان داد که گروهی که چای سبز مصرف کرده بودند کاهش وزن بدن، درصد چربی بدن و چربی شکم را مشاهده کردند. ​

دلایل زیادی وجود دارد که چرا چای سبز می‌تواند به شما کمک کند وزن بدن خود را منظم کنید و این می‌تواند توانایی چای برای کاهش اشتها باشد که به شما کمک می‌کند احساس گرسنگی کمتری بکنید. ​نکته دیگر ممکن است این واقعیت باشد که عصاره چای سبز توانایی بدن برای سوزاندن سریع‌تر چربی را افزایش می‌دهد، به خصوص در طول ورزش شدید که آن را به یک نوشیدنی ورزشی عالی تبدیل می‌کند. ​در کل چای سبز می‌تواند به شما در کاهش وزن کمک کند اما شما نباید تنها به چای وابسته باشید. شما می‌توانید آن را آزادانه به هر یک از رژیم‌های غذایی خود اضافه کنید اما نباید تنها با چای وارد شوید. ​

۴. اثر مثبت چای سبز بر عملکرد فیزیکی

​​​​​​​​نه تنها چربی را می‌سوزاند بلکه همانطور که قبلا در این متن ذکر شد، یک نوشیدنی خوب است که باعث می‌شود سطح دوپامین شما افزایش یابد. این به این دلیل است که چای سبز تمام مواد لازم را دارد که باعث می‌شود متابولیسم شما با سرعت بیشتری کار کند. ​کافئین و افدرین، همانطور که در یک آزمایش خاص تحقیق شد، می‌توانند متابولیسم شما را افزایش دهند و به طور موقت سطح انرژی شما را افزایش دهند. ​کافئین عملکرد فیزیکی را با گرفتن اسید های چرب از بافت‌های چربی افزایش می‌دهد و آن را برای بدن ذخیره می‌کند تا از آن به عنوان انرژی استفاده کند. ​اعتقاد بر این است که فرآیند سوزاندن چربی از فردی به فرد دیگر متفاوت است، برخی افراد ممکن است درصد بیشتری از سوزاندن چربی را نسبت به دیگران تجربه کنند. ​

۵. چای سبز می‌تواند خطرات ناشی از سرطان را کاهش دهد

​​​​​​​​چای سبز به عنوان یک منبع عالی و غنی از آنتی‌اکسیدان شناخته می‌شود. با این حال، تحقیقات و آزمایش‌های گسترده‌ای در مورد اثر چای سبز بر سرطان انجام شده ‌است. ​طبق تحقیقات انجام‌شده، زنانی که چای سبز می‌نوشند، بین 20 تا 30درصد کم‌تر مستعد ابتلا به سرطان سینه هستند که شایع‌ترین نوع سرطان در زنان است. ​چند تحقیق در مورد تاثیر چای سبز بر دیگر انواع سرطان، برای مثال سرطان پروستات یا سرطان روده بزرگ انجام شده‌است. ​براساس این تحقیق، مصرف کنندگان چای سبز مرد 48درصد شانس کمتری برای ابتلا به سرطان پروستات دارند، در حالی که در صورت نوشیدن چای سبز شانس ابتلا به سرطان روده بزرگ 42درصد کم‌تر است. روی هم رفته، چای سبز به خاطر مقدار بالای آنتی‌اکسیدان‌ها، یک افزودنی خوب به رژیم غذایی سالم شما است که می‌تواند یک متحد قدرتمند در مبارزه با سرطان باشد. ​

۶. چای سبز می‌تواند مغز شما را محافظت کند

چای سبز نه تنها عملکرد شناختی شما را بهبود می‌بخشد، بلکه مغز شما را از بسیاری از بیماری‌های نورودژنراتیو، برای مثال، بیماری آلزایمر یا بیماری پارکینسون محافظت می‌کند. ​این بیماری‌های نورودژنراتیو معمولا مثل هم عمل می‌کنند. آن‌ها معمولا نورون‌ها و ارتباطات مغز خود را از بین می‌برند و شدیدا بر آن‌ها تاثیر منفی می‌گذارند. ​

و راجع به بیماری الزایمر هم این ارتباطات مرتبط هستند با حافظه. در مورد بیماری پارکینسون، این بیماری بر سلول‌های عصبی در بخش‌های عمیق مغز تاثیر می‌گذارد. ​اثرات حفاظتی کاتچین بر روی نورون‌ها موضوع بسیاری از آزمایش‌های تحقیقاتی بوده‌است، مانند این یکی، که می‌گوید آن‌ها می‌توانند اثر مفیدی بر روی مغز داشته باشند. ​به طور کلی، چای سبز می‌تواند با حفاظت از نورون‌هایی که اغلب مورد حمله انواع مختلف بیماری‌های نورودژنراتیو قرار می‌گیرند، کمی کمک کند. ​

7. چای سبز می‌تواند از مشکلات قلبی جلوگیری کند

بیماری قلبی علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است و 23درصد از کل مرگ و میرها را به خود اختصاص داده‌است. بسیاری از مردم مشکلاتی با کلسترول دارند که می‌تواند منجر به بیماری‌های قلبی شود. ​با این حال، نوشیدن چای سبز می‌تواند به شما کمک کند که میزان ویژه‌ای را تنظیم کنید که مشخص می‌کنند آیا شما بیماری قلبی دارید و یا کلا از آن اجتناب می‌کنید. ​این چای می‌تواند سطح کلسترول و نیز تری گلیسرید خون شما را ثابت کند که هر دوی آن‌ها عوامل مهمی در دفاع از قلب شما هستند. ​براساس آزمایش‌های مختلف تحقیقاتی، چای سبز و دیگر نوشیدنی‌های مشابه، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را 30 درصد کاهش می‌دهند. ​در نتیجه بین چای سبز و شانس کم‌تر بیماری‌های قلبی به خاطر ترکیبات مختلفی که بر مولکول‌ها در بدن شما تاثیر می‌گذارند، ارتباطی وجود دارد.​

8. چای سبز با خطرات دیابت مبارزه می‌کند

چای سبز با خطرات دیابت به ویژه نوع 2 مبارزه می‌کند. دیابت نوع 2 شبیه دیابت نوع 1 است، اما بدن شما انسولین تولید نمی‌کند و یا انسولین شما به درستی کار نمی‌کند. ​مطالعات به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف چای سبز مقاومت به انسولین و میزان قند خون شما را کاهش می‌دهد. ​این آزمایش با افرادی که چای مصرف می‌کردند انجام شد و محققان متوجه شدند که گروهی که چای را بیشتر مصرف می‌کردند 42 درصد شانس بیشتری برای مبتلا نشدن به دیابت نوع 2 داشتند. ​در کل، با استفاده از مطالعات به عنوان یک راهنما، می توان گفت که با نوشیدن چای سبز، فرد می‌تواند شانس خود برای توسعه دیابت را از طریق کاهش خفیف سطح قند خون کاهش دهد. ​

9. چای سبز می‌تواند به پوست شما کمک کند

به خاطر مواد معدنی و مواد ساختاری آن، چای سبز برای بیماری‌های پوستی عالی است.​ ​ثابت شده است که برای مبارزه با پسوریازیس که در آن پلاک های پوستی پوسته پوسته و خارش دار روی پوست ایجاد می‌شود بسیار مفید است. هم چنین یک درمان خوب برای مشکلات شوره سر است که اکثر مردم جهان با این مشکل روبه رو هستند.

چای سبز به ویژه برای بیماری‌های التهابی خوب است چون با کاهش سرعت رشد سلول پوست، قرمزی و خارش پوست را تسکین می‌دهد. به طور کلی، چای سبز یک راه‌حل عالی برای هر کسی با مشکلات پوستی است چون یک راه‌حل مفید برای دور نگه داشتن این مشکلات است. ​

10. چای سبز می‌تواند به شما در افسردگی کمک کند

​​​​​​​افسردگی یکی از شایع‌ترین مشکلات جوانان در سراسر جهان است. چای سبز برای این مشکل کمی مفید است. ​اگر چه چای سبز را نمی توان درمان افسردگی در نظر گرفت اما می‌تواند ابزار کمک خوبی برای مقابله با آن باشد. ​ترکیبات چای سبز مثل آل - تانین و آنتی‌اکسیدان‌های دیگر چیزهایی هستند که باعث می‌شوند ما احساس بهتری داشته باشیم و سیستم عصبی ما را آرام می‌کند و فعالیت مغز ما را بیشتر کاهش می‌دهد. ​تحقیقات و توصیه‌های مختلفی در مورد نحوه بهبود وضعیت ذهنی شما با استفاده از چای سبز وجود دارد، مانند اضافه کردن لیمو به فنجان چای سبز. ​اگر می‌خواهید با جزئیات بیشتر در مورد آن بدانید، اینجا یک مقاله آورده شده ‌است که در مورد نظرسنجی‌ها، نکاتی در مورد این که چگونه آن را برای بهتر کردن وضعیت ذهنی خود و دیگر بخش‌های اطلاعات مصرف کنید، صحبت می‌کند. ​اگر می‌خواهید بدانید که انواع دیگری از چای وجود دارند که می‌توانند به شما در افسردگی کمک کنند، این یک مطلب مفید برای شما است. ​این چای تاثیر مثبت زیادی بر افرادی دارد که از افسردگی رنج می‌برند، اگر چه به خاطر داشته باشید که شما هنوز هم باید از یک متخصص کمک بگیرید و نباید تنها به چای سبز تکیه کنید. ​

۱۱. چای سبز برای سلامت عمومی شما شگفت‌انگیز است

​​​​​​​​اجزای تشکیل‌دهنده برگ‌ها حاوی مواد مغذی مهمی هستند که به بدن غذا می‌دهند. برخی از ترکیبات درطی  متن ذکر شده‌اند، مانند کاتچین. مواد دیگر در چای سبز نیز به محدود کردن تشکیل رادیکال‌های بسیار مضر کمک می‌کنند که به سلول‌های بدن شما آسیب می‌زنند. ​اگر می‌خواهید در مورد رادیکال‌های آزاد بیشتر بدانید، این مقاله را بخوانید.

​​​​​​​​یکی از مهم‌ترین مواد موجود در چای سبز، اگیگ آلوکاتچین گالات است. اگیگ آلوکاتچین گالات، یا EGCG، چیزی است که خواص دارویی چای را نشان می‌دهد. در میان فواید دیگر، این ماده کلسترول شما را کاهش می‌دهد و با کمک مواد دیگر در چای سبز، سلامتی شما را بیش از حد تقویت می‌کند. ​علاوه بر این، چای سبز تعداد کمی از مواد معدنی مختلف دارد که برای بدن شما مفید هستند، به ویژه زمانی که با دیگر مواد موجود در چای کار می‌کنید. ​در کل، حتی اگر مشکل سلامتی خاصی نداشته باشید، نوشیدن چای سبز به منظور افزایش و بهبود سلامتی برای شما خوب است. ​

چگونه از چای سبز برای حداکثر منافع استفاده کنیم

اگر می‌خواهید چای سبز بخورید، چند چیز هست که باید بدانید تا بتوانید به طور کامل از آن بهره‌مند شوید.

اول از همه، شما نباید آن را با شکم خالی مصرف کنید و حتما بعد از غذا آن را بنوشید. کافئین موجود در آن می‌تواند باعث تحریک اسید های معده شود و به همین دلیل است که بهتر است بعد از غذا یک فنجان آن را مصرف کنید تا از احساس تهوع جلوگیری بکنید. ​

دوما، نباید صبح زود و یا قبل از رفتن به خواب آن را بخورید. قبل از خواب، اگر می‌خواهید چربی بسوزانید، خوب است چون باعث افزایش سوزاندن چربی در شب می‌شود. نوشیدن چای بعد از بیدار شدن، باعث حالت تهوع می‌شود، به خصوص اگر صبحانه نخورده باشید. بهترین زمان ممکن برای نوشیدن چای در بین وعده‌های غذایی، در طول روز است. ​

سوما، سعی کنید روزی دو بار آن را بنوشید. نوشیدن بیشتر باعث تغییر رنگ دندان شما می‌شود چون چای سبز یک نوشیدنی تیره رنگ است. ​

اگر می‌خواهید بیش از یک یا دو بار آن را بخورید، مطمئن شوید که بعد از مصرف، دهان خود را با آب بشویید و یا دندان‌هایتان را مسواک بزنید. ​در نهایت، از چای سبز در کیسه‌های چای استفاده کنید و از محصولات چای سبز با طعم میوه اجتناب کنید. برخی از محصولات میوه‌های زیادی را اضافه می‌کنند که طعم اسیدی را افزایش می‌دهند و می‌توانند باعث مشکلات شکم شما شوند. ​در مورد آماده کردن ، هیچ راه خاصی برای آماده کردن وجود ندارد. آب را بجوشانید، بگذارید چند دقیقه بماند و شما آماده نوشیدن ان هستید. ​شما می‌توانید مواد اضافی برای طعم دادن اضافه کنید، مانند شکر، لیمو، زنجبیل نیز به طور گسترده توسط همه توصیه می‌شود. ​روی هم رفته، چای سبز کمی قوی‌تر از بقیه چای ها است، پس آن را با معده پر خود بنوشید و چیزهایی صرفا برای تقویت طعم اضافه کنید، خیلی برایتان لذت بخش تر می‌شود. ​

افسانه هایی که راجع به  چای سبز در حال پخش است

چای سبز که یک نوشیدنی محبوب و سالم است، مدت‌ها است که وجود داشته‌است. در صورتی منطقی است که فقط برخی از افسانه ها را که فکر می کنیم درست است بپذیریم. ​در این بخش از مقاله، ما برخی از این افسانه‌ها را در مورد این نوشیدنی خوش‌مزه و سالم بحث خواهیم کرد.

​​​​​​​​اولین افسانه این است که چای سبز و چای سیاه یکی هستند. این درست نیست. تفاوت‌های زیادی بین این دو چای وجود دارد، یکی از بزرگ‌ترین تفاوت انها روش‌های آماده‌سازی انها است. ​آن‌ها یک گیاه یکسان هستند اما برگ‌های چای سیاه قبل از این که چیده شوند اکسید می‌شوند در نتیجه دلیل طعم بسیار شیرین‌تر آن را توضیح می‌دهند. ​این اکسید شدن چیزی است که چای سیاه را از چای سبز کم‌توان‌تر می‌کند، اگر چه هر دوی آن‌ها فواید سلامتی خوب و جالبی را برای بدن و ذهن انسان فراهم می‌کنند. ​

افسانه دوم این است که با اضافه کردن شیر، عسل، یا هر شیرین‌کننده‌ای، شما فنجان چای سبز خود را ناسالم می‌کنید. ​این افزودنی ها به خودی خود نمی‌تواند آن را ناسالم کند، اما همه چیز به آن شیرین‌کننده بستگی دارد. اگر بخواهید بیشتر بدانید، چند تا شیرین کننده وجود دارد که نباید توی چای سبز  بریزید. توصیه می‌شود از استویا طبیعی و یا عسل خام برای شیرین کردن چای سبز خود استفاده بکنید. افزودن شیر یا شکر ساده برای حذف برخی از ارزش‌های سلامتی چای سبز در نظر گرفته می‌شود. ​

اگر نمی‌خواهید ریسک کنید، بهترین راه برای نوشیدن چای سبز بدون هیچ شیرین کننده ای است. این چای دارای ویژگی‌هایی است که پوست را در برابر شرایط مختلف محافظت می‌کند اما در حال حاضر هیچ تحقیقی وجود ندارد که ثابت کند این چای دارای توانایی پیری زدایی است. ​در نهایت، این یک افسانه است که همه ی چای سبز ها یکسان هستند. آن‌ها به هیچ وجه یکسان نیستند، همه اینها به سن گیاه، روش چیدن و درست کردن چای بستگی دارد. ​اکثر برندها به دنبال نسخه‌های ارزان‌تر برگ‌های قدیمی‌تر و خشک‌تر هستند که به اندازه برگ‌های تازه قوی نیستند. ​

نتیجه گیری:

چای سبز یکی از معروف ترین انواع چای است که می توان محبوبیت آن را از ریشه فروتنانه و فواید سلامتی آن جستجو کرد.​

​​​​​اگرچه در حدود قرن 3 از چین سرچشمه گرفته است ، اما آزمایش زمان را پشت سر گذاشت و در اوایل قرن 20 دوباره زنده شد.

​محبوبیت چای سبز را می توان به مواد و ترکیبات سالم آن نسبت داد که می‌توانند درون برگ‌های گیاه آن، کاملیا سینسیس و طعم خاص آن یافت شوند. ​بسیاری از مردم این چای را به خاطر اثرات مثبت متعدد آن بر متابولیسم و بدن انتخاب کردند.می‌تواند به طور مثبت به بدن در مبارزه با التهاب بر روی پوست، بیماری‌های قلبی و عروقی و انواع خاصی از دیابت کمک کند و می‌تواند انرژی و عملکرد فیزیکی را تا حدودی بهبود بخشد. ​با گفتن این مطلب که مواد معدنی دیگری هم نیز دارد که به باکتری‌ها در حفره دهان و دستگاه گوارش شما کمک می‌کند. ​چای سبز یک چای است که یک کمک همه‌جانبه است و نباید آن را دست‌کم گرفت. ​

اگر قادر هستید، بسیار توصیه می‌شود که به چای سبز روی بیاورید یا حداقل راهی برای پیاده سازی آن در رژیم غذایی خود پیدا کنید.​​​​​​​ روی هم رفته، چای سبز چای بسیار سالمی است که می‌توانید به صورت روزانه بنوشید.​


منبع:اقتصاد آنلاین

نظرات

    نظر شما

    لطفا فیلدهای ستاره دار را پر کنید *

    ثبت شد منتظر تایید بمانید

    داغ

    • فاصله گذاری اجتماعی سیستم ایمنی را ضعیف می کند؟

      میکروب ها همیشه آن قدر هم مضر نیستند و تماس با مقداری از آنها برای سلامت سیستم ایمنی اهمیت دارد. اما فاصله‌گذاری اجتماعی فرصت تماس با این موجودات دوست نداشتنی را از ما گرفته است. ب...

      ادامه
    • اختلال استرس در کمین بهبودیافتگان کرونا

      احتمال بروز اختلال استرس پس از ضربه روانی در بهبودیافتگان کووید۱۹ می‌تواند یکی از مهمترین عوارض روحی این بیماری باشد؛ عارضه‌ای که پس از گذشت یک دوره زمانی تجارب تلخ گذشته را برای فرد بازنمای...

      ادامه
    • مصرف این ماهی از  دیابت پیشگیری می کند + عکس

      مطالعات جدید محققان اسپانیایی نشان می‌دهد مصرف ماهی‌های چرب از جمله ماهی ساردین، علاوه بر حفاظت از قلب و عروق، از بروز دیابت نوع ۲ نیز پیشگیری می‌کند. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل...

      ادامه
    • از واکسن زده ها نترسید!

      بعد از تزریق واکسن کووید- ۱۹به بسیاری از واجدان شرایط، این نگرانی به‌وجود آمده که آیا فرد پس از تزریق این واکسن ناقل بیماری است یا نه؟ به گزارشخبرگزاری به نقل از همشهری؛ این مسئله...

      ادامه
    با کسب سالها تجربه و کار در زمینه های مختلف اینترنت و برنامه نویسی بر آن شدیم تا این پرتال خبری هوشمند را برای رساندن آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، فناوری ، ورزشی و سلامت از منابع موثق ، به شما عزیزان عرضه کنیم

    اطلاعات تماس

    منتظر انتقادات و پیشنهادات و تبلیغات شما هستیم
    • آذربایجان شرقی - تبریز
    • 9357375624 98+
    • info@Gazete.ir