• امروز:3,389
  • کل:6,153,883
طرز تهیه ترشی خرمالو

طرز تهیه ترشی خرمالو

خرمالو یکی از میوه های خوشمزه ای است که به صورت ترشی طرفداران زیادی دارد؛ در این مطلب از مجله آشپزی قصد داریم طرز تهیه ترشی خرمالو را برای شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

 خرمالو : یک کیلو  برگه هلو یا زرد آلو  یا مخلوط هر : نیم کیلو  سیاه دانه : 1 قاشق   مرباخوری  نمک : 1 قاشق مرباخوری  تخم گشنیز نیمکوب : 1 قاشق مرباخوری  پودر گلپر : 1 قاشق مرباخوری  خرمای بدون هسته : نیم کیلو  سرکه : یک لیتر  تمرهندی : یک بسته

طرز تهیه ترشی لیته خرمالو

برای تهیه ی این ترشی از خرمالو ی له شده و بسیار نرم هم می توان استفاده کرد و لازم نیست که حتماً سالم باشد.

1- خرمالوها را خرد کرده و داخل مخلوط کن می ریزیم تا یکنواخت شوند. نیازی به گرفتن پوست آن ها نیست. اما اگر عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شود، پوست آن ها باید جدا شود، چون پوست ها به صورت درسته باقی مانده و ظاهر بدی به ترشی می دهد.

2- تمرهندی را در سرکه می ریزیم و آن را به طور کامل با دست مخلوط کرده و هسته های آن را جدا می کنیم.   3- برگه ی هلو یا زرد آلو را که حداقل به مدت 12 ساعت در سرکه خیسانده ایم و به طور کامل نرم شده است، همراه با تمرهندی و ” خرمای هسته گرفته ” چرخ می کنیم تا به طور کامل مخلوط شوند.

4- پودر گلپر ، تخم گشنیز نیم کوب ، سیاه دانه و نمک را به مخلوط خرمالو، خرما، تمرهندی و برگه های چرخ شده اضافه می کنیم.

5- سرکه را به اندازه ی دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از آن می چشیم. بسته به ذائقه، میزان سرکه و نمک را می توان کم یا زیاد کرد. این ترشی یک نوع ترشی فوری است که به محض آماده کردن، قابل مصرف است.

ترشی خرمالوی درسته مواد لازم:

خرمالو  یک کیلو
سرکه   700 گرم
گلپر   1 قاشق چای خوری
سیاه دانه   1 قاشق چای خوری
نمک   1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

1- خرمالوهای درسته و سالم را می شوییم . سپس به طور کامل خشک کرده و درون شیشه می چینیم و به حدی سرکه می ریزیم تا به طور کامل روی آنها را بگیرد.

2- در ازای هر یک کیلو خرمالو یک قاشق مرباخوری نمک به آن می افزاییم.

3- گلپر و سیاه دانه را به آن افزوده و درب آن را به طور کامل می بندیم.

4- ظرف ترشی را در جایی خنک و دور از نور نگهداری می کنیم.


منبع:آلامتو

نظرات

    نظر شما

    لطفا فیلدهای ستاره دار را پر کنید *

    ثبت شد منتظر تایید بمانید

    داغ

    • آیا باید دندان عقل را كشید؟

       یك دندانپزشك گفت: این باور كه پس از رویش دندان عقل باید آن را كشید، درست نیست. دكتر لادن اسلامیان افزود: دندان عقل تنها زمانی باید كشیده شود كه به صورت كج دربیاید و در فك جای مناسبی نداشته ...

      ادامه
    • طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی، فتا و پیتا

      سالاد گوجه فرنگی، فتا و پیتا مواد لازم یک سوم فنجان روغن زیتون 4 عدد نان پیتا سفید که به صورت نواری مانند تصویر بالا برش داده شوند 4 عدد گوجه فرنگی متوسط که به ضخامت 1 سانتی متر ورقه شده ب...

      ادامه
    • نشانه های بیماری از روی چشم

      پرسش 1: پزشکان با معاینه ی چشمتان می فهمند که آیا کلسترول بالا دارید یا نه.پاسخ: درست توضیحات: چشم ها فقط پنجره هایی به روح شما نیستند؛ آنها پنجره هایی به سلامت شما هم محسوب می شودند. علاوه...

      ادامه
    • 10 دلیل ایجاد لکه های تیره بر روی لب

      چرا لکه های تیره ای بر روی لب های خود دارم؟ دیدن لکه های تیره رنگ بر روی لب ها ممکن است باعث نگرانی افراد شود اما در بیشتر موارد بروز چنین لکه هایی جای هیچ نگرانی نخواهد داشت. فاکتورهای متع...

      ادامه
    با کسب سالها تجربه و کار در زمینه های مختلف اینترنت و برنامه نویسی بر آن شدیم تا این پرتال خبری هوشمند را برای رساندن آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، فناوری ، ورزشی و سلامت از منابع موثق ، به شما عزیزان عرضه کنیم

    اطلاعات تماس

    منتظر انتقادات و پیشنهادات و تبلیغات شما هستیم
    • آذربایجان شرقی - تبریز
    • 9357375624 98+
    • info@Gazete.ir