• امروز:2,100
  • کل:6,648,589
چگونه سیب زمینی سرخ کنیم؟

چگونه سیب زمینی سرخ کنیم؟

همیشه خوردن سیب زمینی سرخ کرده در فست فودها لذت بخش تر از خانه است دلیلش هم طرز تهیه مخصوص سیب زمینی سرخ کرده در فست فودی هاست اما نگران نباشید چراکه در این مقاله شماهم قرار است به دستور سری سرخ کردن سیب زمینی مخصوص دست یابید.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ بعد از یک روز پر مشغله و خسته کننده این بهترین وعده شامی است که می توان تهیه کرد. این سیب زمینی ها با اضافه کردن کمی مواد و ادویه بسیار لذیذ و خوشمزه می شود.

ابتدا ۶ عدد سیب زمینی بزرگ را انتخاب کنید، پوست بگیرید و در حلقه های ۱۰ میلیمتری اسلایس کنید. سپس حلقه ها را به شکل خلال ببرید.

سیب زمینی ها را داخل قابلمه بریزید. مقداری آب را جداگانه بجوشانید و در قابلمه بریزید تا روی سیب زمینی ها را بپوشاند. درب قابلمه را ببندید و چند ساعت بگذارید بماند. می توانید صبح که از خانه بیرون می روید این کار را انجام دهید و هنگام برگشت به خانه باقی آن را انجام دهید.

پس از بازگشت به خانه کمی روغن داخل سینی فر بریزید. فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس روغن را داخل فر قرار دهید تا ذوب شود. سیب زمینی ها را آبکشی کرده و روی یک دستمال تمیز بریزید تا خشک شود.

۱/۳ پیمانه آرد، نمک و فلفل و یک قاشق چای خوری ادویه را با هم ترکیب کنید و روی سیب زمینی ها بریزید.

سیب زمینی ها روی روغن داخل سینی بریزید و پشت و رو کنید تا تمام سیب زمینی ها کاملا چرب شوند. سپس به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس سیب زمینی ها را پشت و رو کنید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. سپس فر را روی مود گریل با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و سینی را در طبقه بالاتر بگذارید تا سیب زمینی ها ترد و قهوه ای رنگ شوند.

پس از این که سیب زمینی ها طلایی شدند آن ها را از فر بیرون بیاورید و روی دستمال کاغذی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

می توانید این سیب زمینی ها را همراه کیک ماهی یا ناگت ماهی به اضافه کمی سس مایونز میل کنید.


منبع:آلامتو

نظرات

    نظر شما

    لطفا فیلدهای ستاره دار را پر کنید *

    ثبت شد منتظر تایید بمانید

    داغ

    • مضرات پاستیل

      مضرات پاستیل...

      پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوب...

      ادامه
    • علت کم پشت شدن موی سر چیست؟

      کم پشت شدن موها به نازک تر شدن رشته های مو اشاره دارد و ممکن است علل متفاوتی داشته باشد. کم پشت شدن مو به تدریج اتفاق می افتد، در صورتی که متوجه شدید به مرور موهایتان در حال کم پشت شدن است؛...

      ادامه
    • کلاژن چیست؟

      کلاژن چیست؟...

      ممکن است شما کلاژن را به عنوان جزئی از لوسیون بدن موردعلاقه تان و یا مکمل خوراکی بشناسید. اما واقعا کلاژن چیست و شما چگونه می ‌توانید آن را در زندگی تان جای دهید؟ کلاژن، مخصوصا کلاژن نوع 1،...

      ادامه
    • بیماری قند را چگونه کنترل کنیم؟

      دیابت یا بیماری قند هنگامی بوجود می‌آید که هورمون انسولین (عامل تنظیم‌کننده قند خون) یا به اندازه کافی در بدن تولید نمی‌شود یا سلول های بدن به درستی به آن پاسخ نمی‌دهند (مقاومت به انسولین)....

      ادامه
    با کسب سالها تجربه و کار در زمینه های مختلف اینترنت و برنامه نویسی بر آن شدیم تا این پرتال خبری هوشمند را برای رساندن آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، فناوری ، ورزشی و سلامت از منابع موثق ، به شما عزیزان عرضه کنیم

    اطلاعات تماس

    منتظر انتقادات و پیشنهادات و تبلیغات شما هستیم
    • آذربایجان شرقی - تبریز
    • 9357375624 98+
    • info@Gazete.ir