• امروز:4,227
  • کل:6,626,221
تاثیر سدیم بر پف کردن زیر چشم ها

تاثیر سدیم بر پف کردن زیر چشم ها

بیدار شدن با چشمانی پف کرده اصلاً حس خوبی برای اول صبح نیست، البته هرچند این پف های زیر چشم اکثرا بعد از مدتی از بین می رود اما به هر حال باید مشکل را پیدا کنید.

به گزارش آلامتو و به نقل از مجله تناسب اندام؛ اگر تا بحال یک وعده غذایی با سدیم بالا خورده و پس از آن احساس نفخ کرده باشید، اثراتی که سدیم می‌تواند روی بدنتان بگذارد را درک می‌کنید. سدیم نه تنها می‌تواند باعث شود که در شکمتان احساس نفخ کنید، بلکه می‌تواند چشمان شما را نیز پف کرده نماید. برای کاهش بروز این مشکل، شما می‌توانید سدیم رژیم غذایی‌ خود را کاهش دهید.

سدیم و بدن شما

بدن شما برای برخی از عملکردهایش (از جمله حفظ تعادل مناسب مایعات در بدن شما) به سدیم نیاز دارد. کلیه‌های شما، سنسورهای اصلی مایع برای بدنتان هستند. آنها تعیین می‌کنند که شما چه مقدار سدیم در بدنتان دارید و بر طبق آن، آب را حفظ کرده یا آزاد می‌کنند. اگر سطوح سدیم شما بالا باشند، کلیه‌های شما به بدنتان سیگنال می‌فرستند که آب را نگه دارد، این امر می‌تواند منجر به نفخ شود. حفظ آب شامل نواحی زیر چشم‌های شما نیز می‌شود و چون پوست زیر چشم‌ها بسیار نازک است، هنگامیکه بدنتان آب را نگه می‌دارد، پوست زیر چشمان شما ممکن است برجسته‌تر بنظر برسند که منجر به ظاهری پف کرده می‌شود.

دلایل

سدیم، یکی از چندین عامل مهمی است که باعث می‌شوند چشم‌هایتان پف کنند. آگاه بودن از دلایلش می‌تواند به شما کمک کند تمام رفتارهایی که ممکن است بطور بالقوه به بروز چشم‌های پف کرده کمک کنند را کاهش دهید. این شامل کمبود خواب یا صاف خوابیدن به پشت، که می‌تواند باعث جمع شدن مایع در زیر چشم‌های شما شود نیز می‌شود. نوسان سطوح هورمونی نیز می‌تواند در احتباس مایعات نقش داشته باشد. بعنوان مثال اگر شما در حال نزدیک شدن به آغاز چرخه قاعدگی‌تان هستید، تغییرات در سطوح استروژن ممکن است باعث احتباس مایع شود. آلرژی و سابقه خانوادگی نیز می‌توانند در بروز چشم‌های پف کرده نقش داشته باشند.

جلوگیری

در حالیکه بدن شما برای زنده ماندن به سدیم نیاز دارد، شما معمولا بدون اضافه کردن نمک اضافی، سدیم کافی از رژیم روزانه‌تان دریافت می‌کنید. اگر دچار پف کردگی چشم مربوط به سدیم هستید، ممکن است لازم باشد مصرف غذاهایی که به نقش داشتن در احتباس مایع معروفند را کاهش دهید. این غذاها شامل مواد غذایی از پیش بسته بندی شده مانند غذاهای منجمد و کنسرو شده هستند. سدیم، اغلب بعنوان یک ماده نگهدارنده به این مواد غذایی اضافه می‌شود. بسیاری از وعده‌های غذایی رستوران‌ها و فست فودها نیز معمولا سرشار از سدیم هستند، زیرا برای بهتر کردن طعم، به آنها نمک اضافه می‌شود. انتخاب کردن میوه‌ها و سبزیجات تازه یا آماده کردن وعده‌های غذایی در خانه با حداقل میزان نمک می‌تواند به کاهش مصرف کلی سدیم کمک کند.

راه حل

اگر شما دچار پف کردگی چشم مرتبط با احتباس سدیم هستید، گام‌هایی وجود دارد که می‌توانید برای خارج کردن تجمع سدیم و آب از بدنتان بردارید. اولین کار این است که به آرامی به ناحیه زیر چشم‌هایتان (جایی که پوست، پف کرده) ضربه بزنید. این کار می‌تواند به تخلیه مایع آن ناحیه کمک کند. با افزایش مقدار آبی که مصرف می‌کنید، سدیم را از بدنتان خارج کنید. افزایش مصرف آب، نمک را در بدن شما رقیق خواهد کرد و به کلیه‌ها علامت می‌دهد که مایعات را آزاد کنند. شما همچنین می‌توانید برای کاهش پف کردگی، یک کمپرس سرد مانند قطعات سیب زمینی یا خیار سرد یا پارچه‌ای که آنرا در شیر خیسانده اید را روی چشم‌ها و ناحیه زیر چشم‌هایتان قرار دهید.


منبع:آلامتو

نظرات

    نظر شما

    لطفا فیلدهای ستاره دار را پر کنید *

    ثبت شد منتظر تایید بمانید

    داغ

    • مضرات پاستیل

      مضرات پاستیل...

      پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوب...

      ادامه
    • علت کم پشت شدن موی سر چیست؟

      کم پشت شدن موها به نازک تر شدن رشته های مو اشاره دارد و ممکن است علل متفاوتی داشته باشد. کم پشت شدن مو به تدریج اتفاق می افتد، در صورتی که متوجه شدید به مرور موهایتان در حال کم پشت شدن است؛...

      ادامه
    • کلاژن چیست؟

      کلاژن چیست؟...

      ممکن است شما کلاژن را به عنوان جزئی از لوسیون بدن موردعلاقه تان و یا مکمل خوراکی بشناسید. اما واقعا کلاژن چیست و شما چگونه می ‌توانید آن را در زندگی تان جای دهید؟ کلاژن، مخصوصا کلاژن نوع 1،...

      ادامه
    • بیماری قند را چگونه کنترل کنیم؟

      دیابت یا بیماری قند هنگامی بوجود می‌آید که هورمون انسولین (عامل تنظیم‌کننده قند خون) یا به اندازه کافی در بدن تولید نمی‌شود یا سلول های بدن به درستی به آن پاسخ نمی‌دهند (مقاومت به انسولین)....

      ادامه
    با کسب سالها تجربه و کار در زمینه های مختلف اینترنت و برنامه نویسی بر آن شدیم تا این پرتال خبری هوشمند را برای رساندن آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، فناوری ، ورزشی و سلامت از منابع موثق ، به شما عزیزان عرضه کنیم

    اطلاعات تماس

    منتظر انتقادات و پیشنهادات و تبلیغات شما هستیم
    • آذربایجان شرقی - تبریز
    • 9357375624 98+
    • info@Gazete.ir