• :2,185
  • :4,466,143
طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه

طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه

برای درست کردن یک غذای عربی خوشمزه آماده اید؟

به گزارش آلامتو به نقل از سایت بانوی شهر؛ کوفته نخود یک غذای لذیذ کشورهای عربی، خصوصا فلسطین و نوار غزه است که هم با گوشت مرغ چرخ شده و هم با گوشت چرخ کرده قرمز تهیه می شود.

مواد لازم برای ۸ – ۶ نفر:

  •  سینه مرغ چرخ کرده نیم کیلو
  • گشنیز ریزخرد شده ۲ دسته کوچک
  • جعفری ریزخرد شده ۲ دسته کوچک
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سفید ¼ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ¼ قاشق چای خوری
  •  زرد چوبه ½ قاشق چای خوری
  •  پیاز ریز نگینی خردشده ۱ عدد

مواد لازم برای تهیه سس:

  • نخود یک پیمانه
  • سیر له شده ۵ – ۶ حبه
  • روغن مایع یا کره برای سرخ کردن به میزان لازم
  • زرد چوبه½ قاشق چای خوری
  •  فلفل سیاه½ قاشق چای خوری
  •  پودر قرص سوپ مرغ یا سبزیجات یک قاشق چای خوری
  •  آب ۲ پیمانه
  • ساقه کرفس خرد شده به اندازه ۲ سانتی خرد شده سه ساقه
  • ترشی لیمو پرورده یک قاشق چای خوری ( اگر لیموی ترشی شده نداشتید بجایش نصف قاشق چای خوری پودر لیمو عمانی استفاده کنید .)

طرز تهیه :

  1. نخود را با آب  سرد از  شب قبل خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید.
  2. سینه مرغ چرخ کرده را با گشنیز و جعفری مخلوط می کنیم. و مایه گوشت مرغ و سبزیجات را با نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه و زرد چوبه مخلوط کرده وخوب با دست هم می زنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند حداقل پنج دقیقه مخلوط را با دست ورز می دهیم تا حالت چسبندگی بگیرد، با گوشت کوب برقی و یا چرخ گوشت اینکار را انجام ندهید، زیرا سبزیجات آب خواهند انداخت و باعث می شود کوفته ها حالت چسبندگی را نگیرند و موقع پخت  وا بروند.
  3. از مایه گوشت به اندازه یک گردوی بزرگ برداشته و در دست گرد می کنیم و در دیس چرب شده چیده و جداگانه در یک تابه نچسب  داغ شده با کمی کره و روغن مایع سرخ می کنیم تا کوفته ها به اصطلاح خودشان را بگیرند و موقع پخت در سس وا نروند.

طرزتهیه سس:

در یک قابلمه پیاز را با کمی روغن مایع یا کره تفت داده تا شفاف و نرم شوند و بعد زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سوپ را اضافه می کنیم. یک لیوان آب، نخود ( پس از آب گیری و شستشو )، سیر، کرفس و ترشی لیمو را اضافه می کنیم و مدت نیم ساعت می جوشانیم. یک پیمانه آب دیگر اضافه کرده و می جوشانیم تا نخودها نیم پز ۸۰ درصدپخت خود را انجام دهند و بعد کوفته های سرخ شده را با احتیاط وارد قابلمه می کنیم و می گذاریم دوباره قابلمه جوش بیاید ووقتی جوش آمد حرارت زیر قابلمه را خیلی خیلی کم کرده و مدت نیم ساعت دیگر می پزیم، اگر نیاز بود کم کم آب جوش اضافه می کنیم.

این غذا با برنج یا نان قابل سرو است.

نکته:

  • در صورت مطمئن نبودن از نوع نخود که دیر پز است یا زود پز، می توانید نخود را جداگانه بپزید و به غذا اضافه کنید.
  • این غذا را می توانید با نخود فرنگی هم درست کنید.

منبع:آلامتو

    *

    • تمرینات پلایومتریک چیست؟

      پلایومتریک که بعنوان تمرینات پرشی هم شناخته می‌شود، یک روش تمرینی است که بمنظور افزایش قدرت عضلانی و توان حرکات انفجاری طراحی شده و در اصل برای ورزشکاران المپیکی بوجود آمده است. تمرینات پلا...

    • قرص دارچین و کاهش وزن

      دارچین یک ادویه معطر است که در پخت و پز و همچنین برای طعم دادن به دسرها، نان‌ها و شیرینی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ادویه از گیاهی گرفته می‌شود که به خانواده Cinnamomum تعلق دارد و ب...

    • مزایا و معایب قرص های لاغری و ورزش

      حفظ بدنی سالم و قوی، به کار و نظم و انضباط زیادی نیاز دارد. شما باید یک رژیم غذایی سالم داشته باشید و چند بار در هفته ورزش کنید. اما بعضی از افراد ترجیح می‌دهند که به جای ورزش، از قرص های ر...

    • بهترین روش ترک سیگار چیست؟

      بهترین روش ترک سیگار برای شما چیست؟ اگر سیگار را ترک کرده اید پس این مقاله را با دوستان سیگاری خود به اشتراک بگذارید و اگر هنوزهم در دام دود سیگار هستید با حوصله این مقاله را مطالعه کنید. ب...

    با کسب سالها تجربه و کار در زمینه های مختلف اینترنت و برنامه نویسی بر آن شدیم تا این پرتال خبری هوشمند را برای رساندن آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، فناوری ، ورزشی و سلامت از منابع موثق ، به شما عزیزان عرضه کنیم

    • آذربایجان شرقی - تبریز
    • 9357375624 98+
    • info@Gazete.ir