• امروز:6,020
  • کل:5,928,981
چگونه مرغ را خوشمزه بپزیم؟

چگونه مرغ را خوشمزه بپزیم؟

برای داشتن یک آشپزی عالی با گوشت مرغ باید نکاتی کلیدی را بدانید که هر آشپزی به آنها توجه نمیکند.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ معمولا تصور همه ما اینه که مرغ راحت ترین غذاییه که میتونیم برای راحت کردن خودمون درست کنیم. مرغ ها داخل قابمله، کمی آب و یه کمی هم پیاز و ادویه. اما درست کردن مرغ اینقدرها هم که فکر می کنید راحت و ساده نیست بلکه فنون خاص خودش رو داره و یکسری اشتباهات که خیلی ها مرتکب میشن.

هنگام خرید مرغ باید کنارش ادویه جاتی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید. البته مراقب باشید که زیاد ادویه روی مرغ نزنید. علاوه بر روی مرغ داخل مرغ رو هم نادیده نگیرید و کمی نمک و فلفل هم داخل شکم مرغ بزنید.

در آب نمک نخواباندن گوشت

همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.

پختن مرغ از طرف غلط

برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه مرغ بزرگ ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.

سرخ نکردن پوست مرغ

می توان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتی مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود.

دور ریختن بعضی از قسمت های مرغ

دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد.

بلافاصله خوردن مرغ آماده

همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشیری پس می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود.


منبع:آلامتو

نظرات

    نظر شما

    لطفا فیلدهای ستاره دار را پر کنید *

    ثبت شد منتظر تایید بمانید

    داغ

    • طرز تهیه ترشی خرمالو

      خرمالو یکی از میوه های خوشمزه ای است که به صورت ترشی طرفداران زیادی دارد؛ در این مطلب از مجله آشپزی قصد داریم طرز تهیه ترشی خرمالو را برای شما آموزش دهیم. مواد لازم:  خرمالو : یک کیلو  برگه...

      ادامه
    • خواص زردآلو

      خواص زردآلو...

      زردآلو و خواص مفید آن زردآلو یک منبع بسیار خوب از ویتامین A و کاروتن ها است. کالری کمی دارد اما منبع غنی ای از فیبرهای رژیمی، ویتامین ها و املاح معدنی است. به بینایی بهتر کمک می کند و از بد...

      ادامه
    • خواص چای سیاه

      خواص چای سیاه...

      چای سیاه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های گرم موجود در جهان است که تقریبا 80 درصد از انسان ها ان را هر روز مصرف می کنند. از فواید چشمگیر چای سیاه برای سلامتی می توان به توانایی آن در تقویت سلا...

      ادامه
    • آلرژی چیست؟

      آلرژی چیست؟...

      دستگاه ایمنی که این بار نسبت به ماده مزبور حساس شده، هر بار که حتی با مقادیر بسیار اندکی از آن مواجه می شود، واکنش بسیار شدیدی از خود نشان می‌دهد. همه آلرژی ندارند. برخی از مردم از لحاظ ژن...

      ادامه
    با کسب سالها تجربه و کار در زمینه های مختلف اینترنت و برنامه نویسی بر آن شدیم تا این پرتال خبری هوشمند را برای رساندن آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، فناوری ، ورزشی و سلامت از منابع موثق ، به شما عزیزان عرضه کنیم

    اطلاعات تماس

    منتظر انتقادات و پیشنهادات و تبلیغات شما هستیم
    • آذربایجان شرقی - تبریز
    • 9357375624 98+
    • info@Gazete.ir