• امروز:5,789
  • کل:5,928,750
طرز تهیه نان زیتونی خوشمزه

طرز تهیه نان زیتونی خوشمزه

اگر میخواهید یک نان خوشمزه و متفاوت را تجربه کنید پیشنهاد ما نان زیتونی است.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ این دستور ساده نان نیازی به ورز دادن ندارد و تنها با چند مواد و ابزار ساده به راحتی می توان آن را درست کرد. فقط قبل از شروع باید چند نکته را به خاطر بسپارید:

مواد خشک را وزن کنید. بهترین راه برای اندازه گیری درجه غلظت مواد نان وزن کردن مواد خشک است.

فر خود را بشناسید. اگر روی ۴۵۰ درجه تنظیم می کنید آیا واقعا ۴۵۰ درجه فارنهایت است؟

اگر زیتون دوست ندارید می توانید به جای آن از گوجه فرنگی خشک استفاده کنید.

مواد مورد نیاز نان زیتونی:

۱ پیمانه (۲۲۰ گرم) آب ولرم

۱ قاشق چای خوری (۴ گرم) مایه خمیر ترش

۱ قاشق چای خوری (۸ گرم) نمک

۲ و ¼ پیمانه (۳۰۵ گرم) آرد

۱۰ عدد زیتون درشت اسلایس شده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

مواد دلخواه:

پنیر پارمزان رنده شده

۲ قاشق چای خوری رزماری

مایه خمیر و نمک را به آب اضافه کنید و به مدت ۵ ثانیه به آرامی هم بزنید.

به آرامی آرد را اضافه کنید و با هم زن (یا قاشق چوبی) هم بزنید تا کاملا مواد در آب حل شود و حباب های خشک در آن باقی نماند. نتیجه خمیری آبکی به دست می آید.

روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید در دمای اتاق به مدت ۲ ساعت بماند.

(مرحله اختیاری)

خمیر را کمی در یخچال قرار دهید. از آنجا که خمیر کمی چسبناک است با قرار دادن آن در یخچال کمتر به دست ها می چسبد.

خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و کف دست ها را آردی کنید.

روی سطحی که می خواهید خمیر را قرار دهید به اندازه کافی آردی کنید.

خمیر را از ظرف بیرون بیاورید و روی آن آرد بپاشید سپس خمیر را به شکل توپ در بیاورید.

خمیر توپی را روی سطحی که آرد پاشیده اید قرار دهید و وسط خمیر را با مشت ضربه بزنید. ۲ روش برای صاف کردن خمیر هست: با دست یا با وردنه.

بعد از صاف کردن خمیر روی سطح زیتون (یا رزماری و پنیر به دلخواه) بریزید. کناره های نان را به سمت مرکز تا کنید و رول کنید و سر و ته خمیر را بپیچانید و کمی به زیر تا کنید تا خمیر کوچک تر از قالب شود. سپس خمیر را داخل قالب چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت ۴۰ دقیقه بماند.

فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید و قالب را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.

روی خمیر با برس کمی روغن زیتون بمالید و سپس کمی هم نمک بپاشید.

نکته: قبل از قرار دادن قالب داخل فر، فر را روی ۴۵۰ درجه ( به مدت ۱۰ دقیقه )گرم کنید.

سپس قالب را روی طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت نیم ساعت در حالت بخار قرار دهید تا زمانی که روی نان قهوه ای طلایی شود.

در آخر نان را از قالب بیرون بیاورید، اسلایس کنید و تا زمانی که سرد نشده است سرو کنید.


منبع:آلامتو

نظرات

    نظر شما

    لطفا فیلدهای ستاره دار را پر کنید *

    ثبت شد منتظر تایید بمانید

    داغ

    • طرز تهیه ترشی خرمالو

      خرمالو یکی از میوه های خوشمزه ای است که به صورت ترشی طرفداران زیادی دارد؛ در این مطلب از مجله آشپزی قصد داریم طرز تهیه ترشی خرمالو را برای شما آموزش دهیم. مواد لازم:  خرمالو : یک کیلو  برگه...

      ادامه
    • خواص زردآلو

      خواص زردآلو...

      زردآلو و خواص مفید آن زردآلو یک منبع بسیار خوب از ویتامین A و کاروتن ها است. کالری کمی دارد اما منبع غنی ای از فیبرهای رژیمی، ویتامین ها و املاح معدنی است. به بینایی بهتر کمک می کند و از بد...

      ادامه
    • خواص چای سیاه

      خواص چای سیاه...

      چای سیاه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های گرم موجود در جهان است که تقریبا 80 درصد از انسان ها ان را هر روز مصرف می کنند. از فواید چشمگیر چای سیاه برای سلامتی می توان به توانایی آن در تقویت سلا...

      ادامه
    • آلرژی چیست؟

      آلرژی چیست؟...

      دستگاه ایمنی که این بار نسبت به ماده مزبور حساس شده، هر بار که حتی با مقادیر بسیار اندکی از آن مواجه می شود، واکنش بسیار شدیدی از خود نشان می‌دهد. همه آلرژی ندارند. برخی از مردم از لحاظ ژن...

      ادامه
    با کسب سالها تجربه و کار در زمینه های مختلف اینترنت و برنامه نویسی بر آن شدیم تا این پرتال خبری هوشمند را برای رساندن آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، فناوری ، ورزشی و سلامت از منابع موثق ، به شما عزیزان عرضه کنیم

    اطلاعات تماس

    منتظر انتقادات و پیشنهادات و تبلیغات شما هستیم
    • آذربایجان شرقی - تبریز
    • 9357375624 98+
    • info@Gazete.ir