• :983
  • :4,833,853
طرز تهیه نان زیتونی خوشمزه

طرز تهیه نان زیتونی خوشمزه

اگر میخواهید یک نان خوشمزه و متفاوت را تجربه کنید پیشنهاد ما نان زیتونی است.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ این دستور ساده نان نیازی به ورز دادن ندارد و تنها با چند مواد و ابزار ساده به راحتی می توان آن را درست کرد. فقط قبل از شروع باید چند نکته را به خاطر بسپارید:

مواد خشک را وزن کنید. بهترین راه برای اندازه گیری درجه غلظت مواد نان وزن کردن مواد خشک است.

فر خود را بشناسید. اگر روی ۴۵۰ درجه تنظیم می کنید آیا واقعا ۴۵۰ درجه فارنهایت است؟

اگر زیتون دوست ندارید می توانید به جای آن از گوجه فرنگی خشک استفاده کنید.

مواد مورد نیاز نان زیتونی:

۱ پیمانه (۲۲۰ گرم) آب ولرم

۱ قاشق چای خوری (۴ گرم) مایه خمیر ترش

۱ قاشق چای خوری (۸ گرم) نمک

۲ و ¼ پیمانه (۳۰۵ گرم) آرد

۱۰ عدد زیتون درشت اسلایس شده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

مواد دلخواه:

پنیر پارمزان رنده شده

۲ قاشق چای خوری رزماری

مایه خمیر و نمک را به آب اضافه کنید و به مدت ۵ ثانیه به آرامی هم بزنید.

به آرامی آرد را اضافه کنید و با هم زن (یا قاشق چوبی) هم بزنید تا کاملا مواد در آب حل شود و حباب های خشک در آن باقی نماند. نتیجه خمیری آبکی به دست می آید.

روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید در دمای اتاق به مدت ۲ ساعت بماند.

(مرحله اختیاری)

خمیر را کمی در یخچال قرار دهید. از آنجا که خمیر کمی چسبناک است با قرار دادن آن در یخچال کمتر به دست ها می چسبد.

خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و کف دست ها را آردی کنید.

روی سطحی که می خواهید خمیر را قرار دهید به اندازه کافی آردی کنید.

خمیر را از ظرف بیرون بیاورید و روی آن آرد بپاشید سپس خمیر را به شکل توپ در بیاورید.

خمیر توپی را روی سطحی که آرد پاشیده اید قرار دهید و وسط خمیر را با مشت ضربه بزنید. ۲ روش برای صاف کردن خمیر هست: با دست یا با وردنه.

بعد از صاف کردن خمیر روی سطح زیتون (یا رزماری و پنیر به دلخواه) بریزید. کناره های نان را به سمت مرکز تا کنید و رول کنید و سر و ته خمیر را بپیچانید و کمی به زیر تا کنید تا خمیر کوچک تر از قالب شود. سپس خمیر را داخل قالب چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت ۴۰ دقیقه بماند.

فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید و قالب را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.

روی خمیر با برس کمی روغن زیتون بمالید و سپس کمی هم نمک بپاشید.

نکته: قبل از قرار دادن قالب داخل فر، فر را روی ۴۵۰ درجه ( به مدت ۱۰ دقیقه )گرم کنید.

سپس قالب را روی طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت نیم ساعت در حالت بخار قرار دهید تا زمانی که روی نان قهوه ای طلایی شود.

در آخر نان را از قالب بیرون بیاورید، اسلایس کنید و تا زمانی که سرد نشده است سرو کنید.


منبع:آلامتو

    *

    • مشکلات دوران بارداری چیست؟

      بیماریهای دوران بارداری بعضی از مشکلات در دوران بارداری شایع‌تر هستند و بعضی بیماری‌ها هم هستند که فقط برای زنان باردار اتفاق می‌افتد. دیابت که دیگر بیماری کشنده‌ای برای افراد عادی به شمار ...

    • راه های جلوگیری از گرفتگی ماهیچه

      گرفتگی عضله ممکن است هرکسی را زمین گیر کند و تمام فعالیت های عادی بدن را تحت تاثیر قرار دهد اما بهترین روشهای پیشگیری یا درمان گرفتگی عضلات چیست؟ به گزارش آلامتو و به نقل از مجله تناسب اندا...

    • چگونه بهتر بدویم؟

      چگونه بهتر بدویم؟...

      کسی که دویدن را تجربه کرده باشد مسلماً با حس فوق العاده ای که دارد آشناست اما پایبند بودن به یک برنامه ورزشی مقداری سخت تر از انگیزه ای است که احساس خوب ورزش کردن ایجاد میکند. به گزارش آلام...

    • قوی ترین آنتی بیوتیک های طبیعی و خانگی

      آنتی بیوتیک ها در دل طبیعت نیز وجود دارند که میتوانید آنها را به سادگی وارد رژیم غذایی خود کنید. علاوه بر این انتی بیوتیکهای طبیعی نسبت به انتی بیوتیک هایی که به طور معمول استفاده میشوند، ک...

    با کسب سالها تجربه و کار در زمینه های مختلف اینترنت و برنامه نویسی بر آن شدیم تا این پرتال خبری هوشمند را برای رساندن آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، فناوری ، ورزشی و سلامت از منابع موثق ، به شما عزیزان عرضه کنیم

    • آذربایجان شرقی - تبریز
    • 9357375624 98+
    • info@Gazete.ir