• امروز:1,912
  • کل:6,657,420
طرز پخت کیک اسفنجی وانیلی

طرز پخت کیک اسفنجی وانیلی

در این دستور پخت از مجله آشپزی آلامتو قصد داریم طرز تهیه یک کیک اسفنجی فوق العاده خوشمزه را آموزش دهیم.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ خوب در آوردن کیک اسفنجی خودش هنر بزرگیه و معمولا برای این که کیک کاملا نرم و اسفنجی باشه تخم مرغ به دستور پخت کیک اضافه می کنن بنابراین اگر رژیم خاصی دارید یا گیاهخوار هستید درست کردن چنین کیکی تو خونه کمی سخت و تقریبا غیرممکنه.

با این دستور گام به گام کیک اسفنجی بدون تخم مرغ خیلی راحت می تونید این کیک رو در خانه درست کنید.این دستور علیرغم تمام دستور کیک های وانیلی ، کره یا شیر تغلیظ شده به کار نمی بره. در عوض برای اینکه کیک پفی و اسفنجی بشه از موادی چون ماست، بکینگ پودر و جوش شیرین استفاده می کنه. ماست و جوش شیرین وقتی با هم ترکیب می شن به کیک حالت اسفنجی میدن و بکینگ پودر هم باعث پف کردن کیک می شه.

مواد لازم:

  • ۱ و ½ پیمانه آرد
  • ۱ پیمانه ماست
  • ¾ پیمانه شکر دانه ریز
  • ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ½ پیمانه روغن
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره یا اسانس وانیل

دستور تهیه:

فر را برای ۱۰ دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) گرم کنید.

یک عدد قالب ۸ اینچی (۲۰ سانتیمتری) را با کره یا روغن چرب کنید.

کمی آرد روی قالب بپاشید و تکان دهید تا آرد به همه جای قالب برسد. سپس روی آن کاغذ روغنی قرار دهید.

۱ و ½ پیمانه آرد را الک کنید.

داخل ظرف دیگری ۱ پیمانه ماست و ¾ پیمانه شکر را بریزید.

سپس با همزن خوب هم بزنید تا کاملا نرم شود. ½ قاشق چای خوری جوش شیرین و ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر را اضافه کنید.

خوب هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه مواد داخل ظرف بماند. وقتی ترکیب جوش شیرین با ماست واکنش نشان دهد روی سطح مواد حباب ایجاد می شود.

½ پیمانه روغن را اضافه کنید. (سعی کنید از روغنی استفاده کنید که زیاد بو نداشته باشد مثلا روغن آفتابگردان.)

عصاره وانیل یا اسانس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

سپس آردی که از قبل الک کرده اید را به مواد اضافه کنید.

با قاشق یا با هم زن مواد را هم بزنید.

خوب هم بزنید تا مواد نرم شود و آرد سفید داخل مواد باقی نماند. اگر مواد کمی قلنبه قلنبه شد نگران نشوید.

مواد را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و داخل فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) قرار دهید.

سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و خلال دندان را داخل کیک فرو کنید تا از پخته شدن آن مطمئن شوید. اگر خلال دندان تمیز بودن کیک پخته اما اگر مواد به آن چسبید کیک شما هنوز کاملا نپخته. اگر روی کیک سرخ شده و مایل به قهوه ای رنگ شده باشد ولی داخل کیک هنوز نپخته باشد روی کیک را با فویل بپوشانید و دوباره به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بگذارید بپزد.

بگذارید کیک کمی سرد شود سپس از داخل قالب بیرون بیاورید و با دقت کاغذ را از آن جدا کنید.

اکنون کیک آماده است می توانید آن را با قهوه، سس شکلات یا خامه سرو کنید.


منبع:آلامتو

نظرات

    نظر شما

    لطفا فیلدهای ستاره دار را پر کنید *

    ثبت شد منتظر تایید بمانید

    داغ

    • مضرات پاستیل

      مضرات پاستیل...

      پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوب...

      ادامه
    • علت کم پشت شدن موی سر چیست؟

      کم پشت شدن موها به نازک تر شدن رشته های مو اشاره دارد و ممکن است علل متفاوتی داشته باشد. کم پشت شدن مو به تدریج اتفاق می افتد، در صورتی که متوجه شدید به مرور موهایتان در حال کم پشت شدن است؛...

      ادامه
    • کلاژن چیست؟

      کلاژن چیست؟...

      ممکن است شما کلاژن را به عنوان جزئی از لوسیون بدن موردعلاقه تان و یا مکمل خوراکی بشناسید. اما واقعا کلاژن چیست و شما چگونه می ‌توانید آن را در زندگی تان جای دهید؟ کلاژن، مخصوصا کلاژن نوع 1،...

      ادامه
    • بیماری قند را چگونه کنترل کنیم؟

      دیابت یا بیماری قند هنگامی بوجود می‌آید که هورمون انسولین (عامل تنظیم‌کننده قند خون) یا به اندازه کافی در بدن تولید نمی‌شود یا سلول های بدن به درستی به آن پاسخ نمی‌دهند (مقاومت به انسولین)....

      ادامه
    با کسب سالها تجربه و کار در زمینه های مختلف اینترنت و برنامه نویسی بر آن شدیم تا این پرتال خبری هوشمند را برای رساندن آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، فناوری ، ورزشی و سلامت از منابع موثق ، به شما عزیزان عرضه کنیم

    اطلاعات تماس

    منتظر انتقادات و پیشنهادات و تبلیغات شما هستیم
    • آذربایجان شرقی - تبریز
    • 9357375624 98+
    • info@Gazete.ir