• امروز:9,685
  • کل:6,665,194
طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون فر

طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون فر

برای درست کردن پیتزا معمولاً به فر نیاز است اما نبودن فر مانعی برای پخت پیتزایی خوشمزه نیست، همراه خبرگزاری باشید تا طرز تهیه یک پیتزای تابه ای خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم پیتزا تابه‌ایی:

مخصوص ۲ پیتزا با قطر ۳۰ سانت

  • ۱ قاشق چایخوری ملاس (molasses)
  • ۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری خمیر مایه
  • ۵ فنجان آرد سفید
  • ۱/۴ فنجان روغن زیتون+ ۲ قاشق چایخوری برای روی پیتزاها
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت زرد
  • ۱ فنجان سس گوجه‌فرنگی
  • ۱و ۱/۲ فنجان پنیر پیتزا رنده شده، شامل موتزارلا و پنیر پرولون
  • ۱/۲ فنجان پنیر پارمزان، تازه رنده شده
  • مواد مخصوص روی پیتزا

مواد مغذی: ۶۱۰ کالری، ۲۲ گرم پروتئین، ۸۸ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم فیبر، ۲ گرم قند، ۱۸ گرم چربی، ۶ گرم چربی اشباع شده، ۳۷۰ میلی‌گرم سدیم

طرز تهیه :

  1. ۲ قاشق غذاخوری آب گرم و ملاس را در کاسه‌ایی متوسط ریخته و هم بزنید. خمیر مایه را روی آن‌ها ریخته و اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه و مادامی که حباب‌های ریزی روی آن نمایان شوند، استراحت کنند.
  2. آرد را به کاسه‌ خمیر مایه اضافه کنید. با سرعت کم همزن، بزنید، آب مخمر و یک سوم از ۲و ۲/۱ فنجان آب گرم را به آرامی به آن بیافزائید. ۱/۴ فنجان از روغن زیتون، سپس یک سوم از آب را به آن اضافه کنید. آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود و به توپی نرم تبدیل شود. این فرایند ۸ دقیقه طول می‌کشد.
  3. خمیر را در کاسه‌ایی روغنی بگذارید، با پارچه‌ایی تمیز روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید ۱ ساعت استراحت کند.
  4. فر را در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف و دیواره‌های ماهی‌تابه چدنی را روغن بزنید.
  5. خمیر را مشت کرده و به دو قسمت تقسیم کنید. نصفه خمیر را به صورت دایره‌ایی پهن درآورید. ۱ قاشق از آرد ذرت را کف ماهی‌تابه ریخته و خمیر را درون ماهی‌تابه پهن کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه بماند و پف کند. همین فرایند را در ماهی‌تابه‌ایی جداگانه و با مابقی خمیر تکرار کنید یا برای بعد نگه دارید.
  6. خمیر را مجدداً به شکل ماهی تابه درآورید، مطمئن شوید که در لبه‌ها و مرکز ماهی‌تابه به یک اندازه ضخامت دارد.
  7. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید. خمیر را از فر خارج کنید و اجازه دهید اندکی سرد شود. سس، پنیر و مواد مخصوص پیتزا را روی خمیر بریزید، سپس ۲ قاشق روغن زیتون باقی مانده را روی خمیر و مواد بریزید و به فر بازگردانید.
  8. اجازه دهید به مدت ۲۵ دقیقه بپزد تا سس به شکل حباب درآید و مواد روی پیتزا طلایی شود.

منبع:آلامتو

نظرات

    نظر شما

    لطفا فیلدهای ستاره دار را پر کنید *

    ثبت شد منتظر تایید بمانید

    داغ

    • مضرات پاستیل

      مضرات پاستیل...

      پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوب...

      ادامه
    • علت کم پشت شدن موی سر چیست؟

      کم پشت شدن موها به نازک تر شدن رشته های مو اشاره دارد و ممکن است علل متفاوتی داشته باشد. کم پشت شدن مو به تدریج اتفاق می افتد، در صورتی که متوجه شدید به مرور موهایتان در حال کم پشت شدن است؛...

      ادامه
    • کلاژن چیست؟

      کلاژن چیست؟...

      ممکن است شما کلاژن را به عنوان جزئی از لوسیون بدن موردعلاقه تان و یا مکمل خوراکی بشناسید. اما واقعا کلاژن چیست و شما چگونه می ‌توانید آن را در زندگی تان جای دهید؟ کلاژن، مخصوصا کلاژن نوع 1،...

      ادامه
    • بیماری قند را چگونه کنترل کنیم؟

      دیابت یا بیماری قند هنگامی بوجود می‌آید که هورمون انسولین (عامل تنظیم‌کننده قند خون) یا به اندازه کافی در بدن تولید نمی‌شود یا سلول های بدن به درستی به آن پاسخ نمی‌دهند (مقاومت به انسولین)....

      ادامه
    با کسب سالها تجربه و کار در زمینه های مختلف اینترنت و برنامه نویسی بر آن شدیم تا این پرتال خبری هوشمند را برای رساندن آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، فناوری ، ورزشی و سلامت از منابع موثق ، به شما عزیزان عرضه کنیم

    اطلاعات تماس

    منتظر انتقادات و پیشنهادات و تبلیغات شما هستیم
    • آذربایجان شرقی - تبریز
    • 9357375624 98+
    • info@Gazete.ir