• امروز:9,412
  • کل:6,664,921
طرز تهیه ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

طرز تهیه ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

پخت ماهی سوخاری ممکن است چالش برانگیز باشد اما با دستور پختی که در ادامه خواهید دید میتوانید به راحتی یک غذای خوشمزه و سالم با چاشنی ماهی داشته باشید.

به گزارش آلامتو و به نقل از آی بانو؛ چه می‌شود اگر به شما بگویند که می‌توانید به سادگی وعده غذایی خود را در حداقل ظروف تهیه کنید؟ این غذای خوشمزه را حتما امتحان کنید.

اگر شما شبیه من هستید، و یکی از اصلی‌ترین عوامل بازدارنده در تهیه یک شام‌ سالم یک عالمه ظرف است که باید پس از شام شسته شود، با ما همراه شوید.

همچنین بخوانید: همه چیز در مورد پخت ماهی

مواد لازم ماهی گردو سوخاری:

مخصوص ۴ نفر

  • ۱ فنجان آرد
  • ۱ فنجان شیر
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ فنجان گردو، آسیاب‌شده
  • ۱ فنجان خرده نان تازه
  • ۲ فنجان روغن نباتی
  • ۴ تکه فیله ماهی، بدون پوست
  • ۴ عدد گوجه فرنگی سبز، خردشده

مواد مغذی: ۶۶۰ کالری، ۴۵ گرم پروتئین، ۴۷ گرم کربوهیدرات، ۵ گرم فیبر، ۱۲ گرم قند، ۳۳ گرم چربی، ۴.۵ گرم چربی اشباع‌شده، ۲۷۰ میلی‌گرم سدیم

همچنین بخوانید: کالری انواع ماهی

دستور تهیه ماهی گردو سوخاری:

  1. سه کاسه کم عمق آماده کنید: یکی برای آرد، یکی برای هم زدن شیر و تخم‌مرغ، و یکی برای مخلوط گردو و نان خشک.
  2. روغن را در ماهی‌تابه‌ چدنی با قطر ۳۰ سانت با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌‌گراد به آرامی گرم کنید.
  3. ماهی‌ها را در آرد، سپس در مخلوط شیر و تخم‌مرغ، سپس در مخلوط گردو و نان خشک بغلتانید. ماهی‌ها را کمی تکان دهید تا اضافات آرد یا مواد دیگر از آن‌ها بریزند.
  4. هر طرف ماهی‌ها را به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس در بشقابی که کف آن دستمال جذب روغن پهن است بگذارید.
  5. مرحله ۳ و ۴ را با گوجه‌ها تکرار کنید و با ماهی سرو کنید.

منبع:آلامتو

نظرات

    نظر شما

    لطفا فیلدهای ستاره دار را پر کنید *

    ثبت شد منتظر تایید بمانید

    داغ

    • مضرات پاستیل

      مضرات پاستیل...

      پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوب...

      ادامه
    • علت کم پشت شدن موی سر چیست؟

      کم پشت شدن موها به نازک تر شدن رشته های مو اشاره دارد و ممکن است علل متفاوتی داشته باشد. کم پشت شدن مو به تدریج اتفاق می افتد، در صورتی که متوجه شدید به مرور موهایتان در حال کم پشت شدن است؛...

      ادامه
    • کلاژن چیست؟

      کلاژن چیست؟...

      ممکن است شما کلاژن را به عنوان جزئی از لوسیون بدن موردعلاقه تان و یا مکمل خوراکی بشناسید. اما واقعا کلاژن چیست و شما چگونه می ‌توانید آن را در زندگی تان جای دهید؟ کلاژن، مخصوصا کلاژن نوع 1،...

      ادامه
    • بیماری قند را چگونه کنترل کنیم؟

      دیابت یا بیماری قند هنگامی بوجود می‌آید که هورمون انسولین (عامل تنظیم‌کننده قند خون) یا به اندازه کافی در بدن تولید نمی‌شود یا سلول های بدن به درستی به آن پاسخ نمی‌دهند (مقاومت به انسولین)....

      ادامه
    با کسب سالها تجربه و کار در زمینه های مختلف اینترنت و برنامه نویسی بر آن شدیم تا این پرتال خبری هوشمند را برای رساندن آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، فناوری ، ورزشی و سلامت از منابع موثق ، به شما عزیزان عرضه کنیم

    اطلاعات تماس

    منتظر انتقادات و پیشنهادات و تبلیغات شما هستیم
    • آذربایجان شرقی - تبریز
    • 9357375624 98+
    • info@Gazete.ir